Praktijk Centola biedt de volgende  aan op het gebied van Mindfuness  :

Mindfulness betekent letterlijk vertaald stressvermindering door middel van het trainen van aandacht. Tijdens een training  verander je een patroon en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het nu, in tegenstelling tot steeds meegesleept te worden door gedachten over het verleden of te piekeren over de toekomst.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

 

Mindfulness cursus

Wil jij je bevrijd voelen van de mening van anderen? In de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet? Een volle agenda doorwerken en nog extra energie overhouden voor leuke uitstapjes? Met een tevreden gevoel opstaan en dit gevoel behouden terwijl je veel te verwerken hebt? Flexibel omgaan met gewijzigde plannen en spontane gebeurtenissen? Ontspannen de dag doorkomen ongeacht wat er gebeurt?

Dan is de relax met Mindfulness cursus  iets voor jou!

Mindfulness- basis

Tijdens deze cursus leer je wat jou ervan weerhoudt om met volle aandacht in het moment aanwezig te zijn.

U mag ontdekken welke patronen u telkens weer in bepaalde situaties brengen en hoe u daar op een vriendelijke, liefdevolle manier mee kan omgaan.

Na de basis een verdieping

De mindfullness verdieping  cursus leert je hoe je  vanuit de mindfulness als basis je spiritualiteit in je  dagelijkse leven kan weven. Het leert je om op multidimensionale lagen jezelf te helen en behandelen.

Waarom in 2 delen?

Zodat je in alle rust ook echt je leven kan transformeren. Je krijgt alle ruimte om te spelen met wat er gebeurd in je leven en leert direct je mindfulness toe te passen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor iedereen die de wens heeft om energiek in het leven te staan, volop van zijn potentieel gebruik te maken en te genieten van alles wat het leven biedt.

Hoeveel tijd investeer je in het traject?

8 weken  cursus ,een keer per week op donderdag avond , waarna je een periode de tijd hebt om  alles een plekje te geven. Daarna volgt er weer een periode van 8 weken waar je voor kan kiezen om je meer te verdieping in het proces.

16 mei  2019  start weer een nieuwe basis periode van 8 weken.

Liever individueel? dat kan natuurlijk ook , je kies dan voor een traject.

 

Mindfullness Workshops

Mindfull Workshops

21 maart 19:30 tot 20:30  Mindfull-leSs klank meditatie ~ meer info.....

16 mei   19.30 tot 20:30    Gratis proefles voor een  8 weeks basis cursus.

14 juli    15:00 tot 17:30    Je hart en brein op 1 lijn   * click hier voor info....

 

Kom je ook kennis maken met mindfull-leSs?

 

A way of life traject pad 4, pad 8 en pad 12

Het pad van 4

Tijdens het pad van 4 ga je werken aan de stevige basisfundering waarmee je het geluk in je leven kunt opbouwen en behouden. Het pad van 4 is met name gericht op veiligheid en familielijnen, het helen van traumatische ervaringen, balanceren van structuren en patronen. Hiermee maak je de weg vrij voor de manifestaties die plaatsvinden als je aan het pad van 8 gaat deelnemen.

Pad van 8

Het pad van 8 gaat om de manifestatie van de droom, het bouwen op de fundering die gelegd is tijdens het pad van 4. Hierbij gaan we ons bezig houden met het  openen van energetische en fysieke deuren, zodat jouw droom werkelijkheid kan worden.
Het pad van 8 biedt je alles wat jouw interne kaders nodig hebben om volwaardig vanuit je eigen kracht het leven in te gaan richten waarin je gelukkig blijft.

Pad 12 is het pad van meesterschap.

Heb je de basis training en een verdieping gevolgd en voel je dat jij je nog verder hierin ontwikkelen wil, dat je jouw wijsheid wil inzetten om anderen tot steun te zijn?

Maak dan een afspraak en we bespreken de details  tijdens een wandeling  of  op een inspirerende plek onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie.

Het pad waarin je getraind wordt om  A way of life training te verzorgen, wellicht je eigen groep te gaan draaien.

Het pad waarbij je ondersteund wordt om je wijsheid  in te zetten  als hulpmiddel. En ook als het bij je past , je voor te bereiden op je taak  om je kennis over te dragen.

Gedurende een vol jaar zullen we intensief contact hebben en verschillende aspecten van het meesterschap over je eigen pad verwerken.

Dit is een individueel pad, ieder heeft zijn eigen weg te gaan  hierbij mag ik je ondersteunen om de voor jou juiste vorm te vinden.

klick hier om je afspraak te plannen

 

 

A way of life training

A way of life , betekend een manier van leven. Tijdens de training volgen we de richtlijnen van de mindfulness, deze worden aangevuld met inzichten uit de maya cultuur en met beproefde  technieken die ik toepas tijdens mijn coaching  sessies en therapeutische behandelingen.

Deze persoonlijke training  geeft je handvatten  vanuit verschillende  richtingen waarmee je een gelukkig en gezond leven kan inrichten. Het bied je inzicht in hoe je op een doeltreffende wijze je leven kan invullen op de manier waarbij jij je het prettigste zal voelen. Al de verschillende invloeden samen scheppen een vloeiend geheel van liefdevol omarmen wat het leven je te bieden heeft, en geeft je de juiste gereedschap om het leven zo in te richten dat je  er maximaal van kan genieten.