Hypnotherapie & Regressietherapie

In elk leven gebeuren er dingen. Deze ervaringen en gebeurtenissen beïnvloeden je onbewust en hebben impact op je zelfbeeld. Juist wanneer jij er totaal niet op bedacht bent, komen deze invloeden tevoorschijn en dragen bij aan een onverwachte boosheid. Ze creëren een onzekerheid die jij in die situatie totaal niet had verwacht. Deze gebeurtenissen drijven je onbewust naar een bepaald gedragspatroon die niet erg helend is voor jouw zelfbewustzijn.


Jij wil een gelukkig gezond en een welvarend leven!


Jij wil je hart volgen en bevrijd zijn van angst en boosheden!


Jij bent prachtig en uniek en wil vol in je kracht staan!


Jij wil vooral in een stijgende lijn vooruit gaan en voorbij de beren op je weg kunnen kijken.


Jij wil genieten van wat het leven je biedt, zelfs als dat moeilijke momenten zijn.


Jij wil je tijdens moeilijke momenten krachtig en zelfverzekerd voelen.


Jij wil je lichaam bevrijden van vage klachten waar je maar geen diagnose voor kan vinden.


Jij wil namelijk volop genieten van jouw leven!


Hypnotherapie en regressietherapie helpen je die onbewuste energieën te transformeren naar innerlijke kracht, zelfvertrouwen en liefdevolle aandacht voor jezelf. Tijdens een sessie hebben we een gesprek, bepalen we samen de doelstelling en het pad dat jij mag bewandelen. Meestal ben je met 3 tot 5 sessies al aardig op weg. Afhankelijk van je problematiek zal je een afzonderlijke sessie hebben of een traject van niet meer dan 5 sessies per doelstelling bewandelen. Tijdens tussentijdse evaluaties kijken we hoe ver je bent in jouw proces en of de geplande afspraken nog wel noodzakelijk zijn.

We ronden  het traject af met enkele ontspanningssessies, omdat men het prettig vindt om in die ontspanning te zijn. De sessies worden door mijn cliënten als zeer fijn,verhelderend, ontspannend en heel bijzonder ervaren. De werking van de sessies heeft op vele vlakken een langdurig effect op je gestel. Na één sessie voel je je al goed, ben je ontspannen en heb je meer zelfvertrouwen en kracht! kom en ervaar ook hoe jij zelf die ontspanning kan bereiken en hoe jij jouw ervaringen en emoties in krachten kan omzetten.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.