Hypnotherapie & Regressietherapie

In elk leven gebeuren er verschillende zaken die je positief of negatief beïnvloeden. Hypnotherapie en regressie therapie ondersteunen je om deze ervaringen en gebeurtenissen  om te zetten in effectieve kracht.

Onverwerkte ervaringen beïnvloeden je onbewust en kunnen  impact hebben op je zelfbeeld. Juist wanneer jij er totaal niet op bedacht bent, komen deze invloeden vaak tevoorschijn en dragen bij aan bijvoorbeeld, een gevoel van boosheid die in die situatie eigenlijk ongepast is.

Wat de hypnotherapeut ludzarda  regelmatig ervaart bij de cliënten tijdens sessies, is dat onverwerkte ervaringen een onzekerheid veroorzaakten die ze in een bepaalde situatie totaal niet hadden verwacht.

Deze onbewuste energieën sturen je emoties naar een bepaald gedragspatroon die meestal niet erg helend is voor jouw zelfbewustzijn.

Waarom zou je kiezen voor hypnotherapie en regressie?


Jij wil je hart volgen en bevrijd zijn van angst en boosheden!


Jij bent prachtig en uniek en wil vol in je kracht staan!


Jij wil vooral in een stijgende lijn vooruit gaan en voorbij de beren op je weg kunnen kijken.


Jij wil genieten van wat het leven je biedt, zelfs als dat moeilijke momenten zijn.


Jij wil je tijdens moeilijke momenten krachtig en zelfverzekerd voelen.


Jij wil je lichaam bevrijden van vage klachten waar je maar geen diagnose voor kan vinden.


Jij wil namelijk volop genieten van jouw leven!


Hypnotherapie en regressietherapie zijn ondersteund in je proces om  die onbewuste energieën te transformeren naar innerlijke kracht, zelfvertrouwen en liefdevolle aandacht voor jezelf.

Tijdens een intakesessie hebben we een gesprek, bepalen we samen de doelstelling en de kosten en de duur van je behandeling.

Een intake kost 25 euro,  maar is gratis als je besluit om het traject zoals we dat besproken hebben aan te gaan. Het bedrag wordt verrekend met je eerste sessie.

Meestal ben je met 3 tot 5 sessies al aardig op weg. Afhankelijk van je problematiek zal je een afzonderlijke sessie hebben of een traject van niet meer dan 5 sessies per doelstelling bewandelen. Tijdens een tussentijdse evaluatie kijken we hoe ver je bent in jouw proces en of de geplande afspraken nog wel noodzakelijk zijn.

Meestal ronden cliënten het traject af met enkele ontspanningssessies, omdat men het prettig vindt om in die ontspanning te zijn. De sessies worden door mijn cliënten als zeer fijn,verhelderend, ontspannend en heel bijzonder ervaren. De werking van de sessies heeft op vele vlakken een langdurig effect op je gestel. Na één sessie voel je je al beter, ben je meer ontspannen en heb je meer zelfvertrouwen en kracht! Kom en ervaar ook hoe jij zelf die ontspanning kan bereiken en hoe jij jouw ervaringen en emoties in krachten kan omzetten.

 

1 Sessie hypnose

De 1 sessie hypnose is vooral handig om je eigen kracht te versterken, als je zelf al goed op weg bent maar net niet door een barrière heen komt.

Tijdens verander patronen van bijvoorbeeld stoppen met roken is de  1 sessie hypnose is om bijvoorbeeld de connectie tussen roken en koffie te oorbreken.

1 sessie om je brein te stimuleren om afstand te nemen van ongezonde eetgewoontes  tijdens het afvallen.

Je gedachten stroom te kalmeren bij openbaar spreken… zo zijn er wel meer redenen te bedenken waarvoor je een 1 sessie hypnose kan toepassen.

1 sessie per onderwerp. 1 vast bedrag

 

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.