Mindful-leSs Life Traject

Wil jij ook gelukkig wakker worden omdat je blij bent weer een dag te mogen beleven en wil je dit graag delen met je omgeving? Wil je je levenskrachten gebruiken om anderen te ondersteunen zonder dat je daardoor zelf uitgeput raakt? Droom je van een ander leven, maar lukt het je niet om deze stappen te zetten? Of heb je moeite met jezelf te accepteren? Berust niet langer in je huidige, onbevredigende situatie, maar doe mee met het Mindful-leSs Life Traject!

Het Mindful-leSs Life Traject leert jou om blokkades zoals boosheid, angst en onzekerheid te transformeren naar zelfvertrouwen en kracht, zodat je een overvloed aan geluk en gezondheid gaat creëren voor jezelf. Al meer dan 10 jaar lang is dit traject een bewezen beproefde methode voor een gelukkig leven, het verbindt je met al jouw kwaliteiten die je nodig hebt om weer vooruit te kunnen.

Effecten

Het Mindful-leSs Life Traject heeft een zeer positieve impact op jezelf en je omgeving. En op je budget. De heldere presentaties en oefeningen van het traject geven je houvast tijdens de training. Alles wat je leert kun je levenslang toepassen met duurzame en doeltreffende effecten op verschillende delen van je leven.


Je gaat je veel beter voelen en dat ga je ook uitstralen , je zal vaak gaan horen dat je positief bent veranderd.


Je  neemt  de voor jou juiste beslissingen en dat levert je zichtbaar resultaat op. Je  maakt de  gewenste verandering waar je lang profijt van zal hebben, omdat jij jouw geluk door niemand meer laat afnemen.

 

Het traject bestaat uit losse onderdelen die je als geheel (aanbevolen) of apart kan bewandelen. Het traject bevat ook een weekend ” Hello You retraite “waarin je de eerste drie belangrijkste stappen van het systeem gaat zetten. We werken door de drie belangrijkste lagen heen en openen de deuren naar een leven vol overgave en liefde. Tijdens dit weekend voel jij gelijk de werking van de bijzondere, krachtige en doeltreffende methodes. Om alvast kennis te maken met mijn werkwijze is het mogelijk om vooraf een gratis introductie sessie bij te wonen. Je kan dan alles vragen over het traject.

Mindful-leSs traject training Pad van 4

Tijdens het pad van 4 ga je werken aan de stevige basisfundering waarmee je het geluk in je leven kunt opbouwen en behouden. Het pad van 4 is met name gericht op veiligheid en familielijnen, het helen van traumatische ervaringen, balanceren van structuren en patronen. Hiermee maak je de weg vrij voor de manifestaties die plaatsvinden als je aan het pad van 8 gaat deelnemen.

Hier aanmelden

Mindful-leSs traject training Pad van 8

Het pad van 8 gaat om de manifestatie van de droom, het bouwen op de fundering die gelegd is tijdens het pad van 4. Hierbij gaan we ons bezig houden met het  openen van energetische en fysieke deuren, zodat jouw droom werkelijkheid kan worden.
Het pad van 8 biedt je alles wat jouw interne kaders nodig hebben om volwaardig vanuit je eigen kracht het leven in te gaan richten waarin je gelukkig blijft.

Hier aanmelden

Hello You Retraite weekend

Een weekend om grondig en effectief schoon schip te maken, zodat je helemaal open vooruit kan. Een weekend om juist meer ruimte te maken voor de expansie die je voor ogen hebt, voor de groei die je wilt bereiken en voor de interne helderheid en vitaliteit. Voor meer informatie, bekijk de brochure:

Het Hello You Retraite weekend 2017

 download hier de flyer voor de retraite 2018  9 t/m 11 november 2018

Ja ik ga mee

Mindful-leSs workshops

De Training mindful-leSs zelfbehandeling module leert je om je emoties te transformeren

lees meer Document

Het hello you retraite team

Tijdens het weekend werkt ludzarda met een team  die net als Ludzarda Everts zelf hoge kwaliteit leveren op gebied van, hypnotherapie, MindfulleSs coaching en shamanic healing , een yoga docente,  een hartverwarmende gastvrouw/heer en geweldige kok, die energetisch goed voor ons zorgt tijdens de weekenden. Het team is ondersteunend aan de  bijzondere lessen die je helpen  je transformatie kracht bij te zetten. Wij ondersteunen je om je los te weken van  innerlijke banden die je weerhouden om vooruit te komen. Boven alles leren we je hoe je dat zelf kan blijven onderhouden.

Waarom kiest u voor een Mindful-leSs Life traject ?

Tijdens een Mindful-leSs Life traject vormt Ludzarda de inhoud volledig naar uw specifieke behoefte en situatie. Door de intensieve samenwerking merkt u al snel zichtbare resultaten in uw leven.

Wat is het verschil met de wekelijkse mindful-leSs cursus?

Een Mindful-leSS Life traject is een individueel traject geheel aangepast op uw persoonlijke situatie en exclusief gebaseerd op uw behoeften. Dit unieke traject is m.u.v  het retraite weekend volledig op uw situatie afgestemd.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.