Transformatie weekend- Hello you retraite

De ” Hello You retraite ” zal een krachtige opening geven op je levens pad. Tijdens het weekend zullen we je de mogelijkheid bieden om  drie belangrijkste stappen op het pad van je  transformatie  te zetten. We werken energetisch  door drie belangrijke lagen heen en openen deuren naar een leven vol overgave en liefde.

Tijdens dit transformatie weekend zal je de werking van  bijzondere, krachtige en doeltreffende methodes ervaren. Aansluitend is er de mogelijkheid om  via een individuele sessie  je transformatie pad te versterken.

Ook kan je kiezen om een traject te volgen ,het voordeel van starten met het transformatie weekend is dat je met een aantal mensen, op collectief niveau aan het werk gaat.

Het is tot nu toe nog altijd zo gebleken dat de deelnemers  van het weekend met gelijksoortige thema’s  aan het werk zijn. Je ondersteund elkaar moeiteloos vooruit te gaan.

 

Transformatie weekend - Hello you retraite

De Hello You retraite is een transformatie weekend om grondig en effectief schoon schip te maken, zodat je helemaal geopend vooruit kan. 3 dagen met vriendelijk aandacht bij jezelf te zijn en met liefdevolle intenties je stilte te omarmen.

Een weekend om juist meer ruimte te maken voor de expansie die je voor ogen hebt, voor de groei die je wilt bereiken en voor de interne helderheid en vitaliteit.

Datum voor dit jaar is; 9 t/m 11 november

Teamwork

Tijdens het weekend werkt ludzarda met een team  die net als haar hoge kwaliteit leveren. ludzarda gaat graag de samenwerking aan met bevriende collega's uit het veld.

Basis team  bestaat uit;

Een yoga docent  die toegankelijke oefeningen aanbied die ondersteunend zijn aan het proces. Een hartverwarmende gastvrouw/heer en een geweldige kok, die  goed voor ons zorgen tijdens het weekend. Het team is ondersteunend aan de energie die het proces van het weekend omringt. We helpen  je om jouw transformatie kracht bij te zetten. wij ondersteunen je om je los te weken van innerlijke banden die je weerhouden om vooruit te komen.

We verblijven in een comfortabele accommodatie bij De Hoge Hexel.

Graag deel ik enkele reacties die ik van deelnemers in de afgelopen 4 jaar heb ontvangen.

~ Wauw ik ben mijzelf echt weer tegen gekomen, heb mijzelf   kunnen aankijken en omarmen.

~ Heerlijk, wat fijn dat er de vrijheid is om deel te nemen aan een groep activiteit. Geen "verplicht" opgelegd spirituele sfeer, juist daardoor voelde ik me heel ontspannen en heb me kunnen overgeven aan alles wat het weekend naar me toe kwam. Zelfs ontmoeting gehad met mijn grootmoeder, nooit gedacht dat ik dat zo normaal zou vinden.

~Een fijn en veilig warm bad zo voelde het hele weekend aan.

~ Ik vond het heel eng om met onbekenden zo'n weekend mee te maken. Verbazend dat na 3 dagen iedereen aanvoelt alsof we al jaren lang bevriend waren. De fijne sfeer waar ik mocht zijn wie ik ben.

~ Jeetje wat kun je “ver kijken” zei een collega tegen mij. Daarmee aangevend verbaasd te zijn dat ik de energie en processen die op gang kwamen goed aan gevoeld had. Deze collega verbaasde zich erover hoe het weekend ontvouwde, zonder vooraf alles ingevuld en uitgewerkt te hebben. Dat heb ik als een heel groot compliment ontvangen.

 

Vroegboek korting

  • Aanmelden voor 1 Oktober 2018 korting 30%
  • Aanmelden vanaf 1 November 2018 vol bedrag € 330

 Partners/vrienden korting* 2de persoon 50% korting

Na opgave ontvangt u alle benodigde informatie en zodra de aanbetaling van €50,-  is  ontvangen is uw reservering definitief.

 

* korting voor 2de persoon word berekend over het  volwaardige bedrag.

Ja ik ga mee

Mindful-leSs traject training Pad van 4

Tijdens het pad van 4 ga je werken aan de stevige basisfundering waarmee je het geluk in je leven kunt opbouwen en behouden. Het pad van 4 is met name gericht op veiligheid en familielijnen, het helen van traumatische ervaringen, balanceren van structuren en patronen. Hiermee maak je de weg vrij voor de manifestaties die plaatsvinden als je aan het pad van 8 gaat deelnemen.

Hier aanmelden

Mindful-leSs traject training Pad van 8

Het pad van 8 gaat om de manifestatie van de droom, het bouwen op de fundering die gelegd is tijdens het pad van 4. Hierbij gaan we ons bezig houden met het  openen van energetische en fysieke deuren, zodat jouw droom werkelijkheid kan worden.
Het pad van 8 biedt je alles wat jouw interne kaders nodig hebben om volwaardig vanuit je eigen kracht het leven in te gaan richten waarin je gelukkig blijft.

Hier aanmelden

 

Neem gerust contact op om een eerste intake gesprek te plannen.