Voet reflex behandeling

voetreflex dat is pas relaxed

voetreflex als middel naar een gelukkig en harmonieus leven.

Massage kan je op vele manieren toepassen, zoals je al ziet aan het enorme aanbod van massagepraktijken en massagemethodes. De massage zoals ik die aanbied zijn puur en vanuit mijn intuïtie. Zo dient een intuïtieve voetmassage bij Praktijk Centola om te reinigen, te aarden en te ontspannen.

Voetreflex bij Praktijk Centola  is een goed middel om te ontspannen, maar ook om je weerstand te verhogen tijdens ziekteperiodes en je lichaam te ondersteunen bij het verwerken van levensprocessen.
Voetreflex behandeling bij Praktijk Centola is werkelijk voor iedereen toegankelijk.

Er zijn geen contra indicaties omdat de behandeling altijd het gehele lichaam behandeld.  De voet reflex behandeling vertrouwd op het zelf herstellend vermogen van uw lichaam, door de reflexpunten kort te stimuleren zal uw lichaam zelf de gewenste reactie genereren. Als iets is geblokkeerd zal het lichaam juist activeren. Is iets juist overactief dan zal het lichaam juist  minimaliseren. De voetreflex behandeling stimuleert het lichaam om de balans te herstellen .

Op dit moment bied ik de behandelingen aan op basis van € 15,00 vrijwillige donatie.

Uw vrijwillige donatie wordt ingezet om de kosten te dekken voor de gratis lezingen/workshops verzorgd vanuit de Feel Good community.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.