Praktijk Centola biedt de volgende  aan op het gebied van Mindfullness  :

Mindfullness betekent letterlijk vertaald stressvermindering door middel van het trainen van aandacht. Tijdens een training  verander je een patroon en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het nu, in tegenstelling tot steeds meegesleept te worden door gedachten over het verleden of te piekeren over de toekomst.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Mindfull-life Workshops

 

De mindful-life intensives Workshops in 2021/2022

Tijdens de workshops gaan we samen zijn  met verschillende aspecten van humaan en menselijk zijn met als doel te groeien in  aanwezigheid, zodat we met meer licht in het nu kunnen stralen. Meer en meer  bezielde energie kunnen belichamen.

De locatie  waar de workshops gehouden worden is meestal bij praktijk Centola in enschede ,soms zal het ook  een andere locatie zijn dit wordt dan vermeld  bij de informatie.

De workshops zijn meestal op een zondag middag van 14:00 tot 17:00

uw bijdrage  is 35,00 per keer of 90,00 vooraf voor alle 3 delen van een intensive.

26 september 2021

Start van de Mindful-life  ~walk your talk intensive .

Starten om 14:00 en duurt tot uiterlijk 18:00  de volgende  data's  van de mindful-life intensive zijn 17-oktober en 21 november. Voor al deze workshops zijn de deelname kosten €35,00*

Lokatie :Landgoed algoed 

Aanmelden 

 

23 januari  2022 15:00

we starten dit jaar met een  mindful-life intensive ~ Heaven on Earth.

De andere data's van deze intensive kunnen we in afstemming met de groep nog wijzigen de intentie is  20-2-2022 en 27-3-2022.

Waar gaat deze intensive over, het is een intensive  waarin we onze spirituele verantwoording samen delen en in de rol mogen groeien hoe we het levensweb op hoger plan kunnen weven en zo een lichtpad voor de volgende generatie uitzenden.

Tijdens deze mindful-life intensive dagen  gaan we samen in meditatie over het thema, we zullen de elementen die dit thema belichamen doorvoelen.

 

Deelname kosten  voor deze intensives zijn  €35,- per keer  of 90,00 vooraf voor alle drie delen.

aanmelden

 


3 april  2022

Mindful-life retraite dag, een dag om heel dicht bij jezelf te zijn, om je te koesteren met zachte aanraking.  Een moment voor jezelf waarin je liefdevol klank en beweging mag geven aan alles wat je in het moment kan waarnemen.

Enkele ingredienten van deze dag zijn:

De meditatie "Melodie van je  hart ( Budha Shiva mediatie )"

Dansen  vanuit het ritme van je hart.

Hand/voet massage

Deze retraite dag start 10:00  eind  17:00 bijdrage 65,00 incl lunch

lokatie :

 

Meer informatie volgt binnenkort.


 

5 juni  2022 15:00 tot 18:00  

Manifesteren vanuit je hoogste ziels frequentie

Tijdens deze workshop is onze aandacht gericht op de hartfrequentie waarbij je jezelf opnieuw gaat  uitlijnen en verbinding  maken met je hoogste ziels frequentie van dit moment.

We gaan tijdens deze dag je hartwensen extra levensenergie  inblazen.

Sta je aan de vooravond van een nieuwe fase? Heb je een project waar je mee wil beginnen? Voel je dat je aan de vooravond van verandering bent aangekomen maar weet je nog niet welke richting je op zal gaan?

Deze mindful-life workshop  ondersteunt je om het nieuwe wat zich aandient  in je leven te vitaliseren.

aanmelden


3 juli 2022 15:00 Licht cirkel -  .

De licht cirkel is een uitnodiging om samen te zijn en vanuit de bron verbinding contact maken met het net van licht. Samen  zullen we ons in die energie  nestelen en ruimte geven aan dat wat zich wil tonen. Vanuit het net van licht ontvangen wat op dat moment beschikbaar is voor onze heling.

Deur is open om 14:30
we starten om 15:00

Graag vooraf aanmelden


4 september 2022  15:00 tot 18:00

Mindful-life meditatie dag,

Deze dag is bedoeld om met vriendelijke aandacht bij jezelf te zijn je te ontdoen  van de indrukken van de afgelopen periode. Het is een versterking van je innerlijk licht ter voorbereiding op de donkere dagen in het vooruitzicht.

deelname €35,00

aanmelden


21 november 2022 19:00 tot 22:00

Mindfull-life klank meditatie

Klank meditatie .

We nemen afscheid van het afgelopen jaar  laten los wat niet dienstbaar is en verwelkomen een  nieuwe cyclus die gaat beginnen. Door bewust ruimte voor je eigen innerlijke licht te maken, worden de  donkere dagen van het jaar  een beetje lichter.

 

Vanuit dit thema , verbinden we ons in het gouden netwerk van licht door lichaam en geest tot rust te brengen en onder te dompelen in een klankbad .

Deze klanken gaan resoneren met de verbinding die je hebt in het kader van het thema waar je mee wil werken.
Tijdens de meditatie wordt je compleet gehuld in klank met de combinatie van drum en klankschalen aangevuld met verrassende instrumenten.

Graag vooraf aanmelden


2 januari 2023 15:00

New Year Blessing Ceremonie

Het nieuwe jaar in ceremonie begroeten , het innerlijk vuur eren en het water zegenen

Deze middag is gevuld met in de zachtheid van jezelf verbinding maken en te vibreren in de hoogste verbinding met je ziel.

bijdrage vrije gift

aanmelden


Kom jij ook jezelf verwennen  met de workshops bij Praktijk Centola?

 

Mindful-life workshops

Mindful- life,met aandacht leven.

Vanuit verschillende verschillende thema’s werken we in de workshops aan het versterken van je aandacht en het bezielen van je levenspad.

Mindfulness, wordt  aangevuld met inzichten uit de maya cultuur en met beproefde  technieken die ludzarda vaak toegepast heeft tijdens haar coaching  sessies en therapeutische behandelingen.

Dit zorgt ervoor dat je een  persoonlijke leerweg bewandeld en je ontvangt  handvatten  vanuit verschillende  richtingen waarmee je een gelukkig en gezond leven kan inrichten.

Deelname aan de mindful-life workshops  bied je inzicht in hoe je op een doeltreffende wijze je leven kan invullen op de manier waarbij jij je het prettigste zal voelen. Al de verschillende invloeden samen scheppen een vloeiend geheel van liefdevol omarmen wat het leven je te bieden heeft  en   daar ook maximaal van kan genieten.