Praktijk Centola biedt de volgende  aan op het gebied van Mindfullness  :

Mindfullness betekent letterlijk vertaald stressvermindering door middel van het trainen van aandacht. Tijdens een training  verander je een patroon en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het nu, in tegenstelling tot steeds meegesleept te worden door gedachten over het verleden of te piekeren over de toekomst.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

 

Mindfull-life Workshops

Workshops

Lokatie bij de yoga ruimte in enschede , soms ook  een ander locatie  dit adres  wordt dan vermeld  bij je aanmelding.

Voor al deze workshops zijn de deelname kosten €20,00*

de kortingscode is bij  deze workshop's te gebruiken

15 september   15:00 tot 18:00  

Hart en brein op 1 lijn workshop

Je hart en brein op 1 lijn   *

aanmelden

16 november    19.30 tot 20:30 

Mindfull-life klank meditatie

Workshop  Clearing klank reis meditatie, deze workshop is bedoeld om jezelf te reinigen van de indrukken van het afgelopen jaar. Het is een versterking van je innerlijk licht ter voorbereiding op de drukke dagen in december.

21 december 19:30 tot 21:30

Mindfull-life klank meditatie

Midwinter viering Klank meditatie .

We vieren de kortste dag van het jaar en verwelkomen de zon als ze aan haar nieuwe cyclus gaat beginnen, en  nodigen het licht in ons uit om opnieuw geboren te worden. Tevens is dit de start van een 10 daagse meditatie cyclus  waar je gratis  via online aan kan deelnemen.   ~ meer info.....

 

 

 

Kom je ook jezelf verwennen  met de workshops bij Praktijk Centola?

 

Mindfull-life individueel traject

Het pad van 4

Tijdens het pad van 4 ga je werken aan de stevige basisfundering waarmee je het geluk in je leven kunt opbouwen en behouden. Het pad van 4 is met name gericht op veiligheid en familielijnen, het helen van traumatische ervaringen, balanceren van structuren en patronen. Hiermee maak je de weg vrij voor de manifestaties die plaatsvinden als je aan het pad van 8 gaat deelnemen.

Pad van 8

Het pad van 8 gaat om de manifestatie van de droom, het bouwen op de fundering die gelegd is tijdens het pad van 4. Hierbij gaan we ons bezig houden met het  openen van energetische en fysieke deuren, zodat jouw droom werkelijkheid kan worden.
Het pad van 8 biedt je alles wat jouw interne kaders nodig hebben om volwaardig vanuit je eigen kracht het leven in te gaan richten waarin je gelukkig blijft.

Pad 12 is het pad van meesterschap.

Heb je de basis training en een verdieping gevolgd en voel je dat jij je nog verder hierin ontwikkelen wil, dat je jouw wijsheid wil inzetten om anderen tot steun te zijn?

Maak dan een afspraak en we bespreken de details  tijdens een wandeling  of  op een inspirerende plek onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie.

Het pad waarbij je ondersteund wordt om je wijsheid  in te zetten  als hulpmiddel. En ook als het bij je past , je voor te bereiden op je taak  om je kennis over te dragen.

Gedurende een vol jaar zullen we intensief contact hebben en verschillende aspecten van het meesterschap over je eigen pad verwerken.

Dit is een individueel pad, ieder heeft zijn eigen weg te gaan  hierbij mag ik je ondersteunen om de voor jou juiste vorm te vinden.

klick hier om je afspraak te plannen

 

 

Mindfull-life traject

Mindfull- life , betekend met aandacht leven. Tijdens het traject volgen we de richtlijnen van de mindfullness, deze worden aangevuld met inzichten uit de maya cultuur en met beproefde  technieken die ik toepas tijdens mijn coaching  sessies en therapeutische behandelingen.

Deze persoonlijke leerweg  geeft je handvatten  vanuit verschillende  richtingen waarmee je een gelukkig en gezond leven kan inrichten. Het bied je inzicht in hoe je op een doeltreffende wijze je leven kan invullen op de manier waarbij jij je het prettigste zal voelen. Al de verschillende invloeden samen scheppen een vloeiend geheel van liefdevol omarmen wat het leven je te bieden heeft, en geeft je de juiste gereedschap om het leven zo in te richten dat je  er maximaal van kan genieten.