Praktijk Centola biedt de volgende  aan op het gebied van Mindfullness  :

Mindfullness betekent letterlijk vertaald stressvermindering door middel van het trainen van aandacht. Tijdens een training  verander je een patroon en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het nu, in tegenstelling tot steeds meegesleept te worden door gedachten over het verleden of te piekeren over de toekomst.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

 

Mindfull-life Workshops

Workshops in 2020

Lokatie  waar de workshops gehouden worden is bij praktijk Centola in enschede ,soms ook  een ander locatie  dit adres  wordt dan vermeld  bij je aanmelding. Vanaf januari 2020 worden de workshops op de eerste zondag van een kwartaal gepland  starten om 15:00 en duren tot 18:00  zo kan je vooraf al ruimte vrij maken in je agenda en hoef je geen enkele workshop te missen. Voor al deze workshops zijn de deelname kosten €20,00*

Als je een  kortingscode hebt kan je die ook  bij  deze workshop's  gebruiken

2 februari  2020 15:00

Levensweb  bewustwording cirkel.

Een cirkel waarin we als (groot)ouders onze spirituele verantwoording samen delen en in de rol mogen groeien hoe we het levensweb op hoger plan kunnen weven en zo een pad voor de volgende generatie te leggen .

Tijdens deze dag gaan we samen de keus maken  hoe vaak  en hoe lang we per jaar met elkaar in deze cirkel bij elkaar komen. Zelf denk ik  aan 3 x per jaar..

aanmelden

 


4 april  2020

Melodie van je  hart ( Budha Shiva mediatie )

Deze workshop verzorgd ludzarda  in co creatie met Marieke van Tai chi dans tijdens een ontspanning dag bij landgoed algoed.

Deze dag  wordt door ludzarda georganiseerd  met collega's die allen op eigen unieke wijze binnen het veld werkzaam zijn.

De retraite dag start 10:00  eind  22:00

lokatie : Landgoed Algoed

 

Meer informatie volgt binnenkort.


 

5 April  2020 15:00 tot 18:00  

focus feel and flow  manifesteren vanuit je hoogste ziels frequentie

Focus Feel and Flow, dit is de workshop waarbij je je hartfrequentie en je brein leert uitlijnen en vanuit je hoogste zielverbinding je hartwensen levensenergie gaat inblazen. sta je aan de vooravond van een nieuwe fase? Heb je een project waar je mee wil beginnen? De workshop focus feel en flow  ondersteunt je om je project te vitaliseren

aanmelden


14 juni 15:00 Licht cirkel - Thema energetische familie lijn .

Vanuit je bron verbinding contact maken met het net van licht en in die energie de weg openen en ruimte geven aan dat wat zich wil tonen. Ontvangen wat op dat moment beschikbaar is door heling en bewustwording te brengen in het veld, doorvoelen en
loslaten van ballast.

Deur is open om 14:30
we starten om 15:00
Als je dan niet aanwezig bent kan je na de pauze(16:15 ) in stilte aansluiten voor het tweede gedeelte.

Graag vooraf aanmelden


4 oktober 2020  15:00 

Mindfull-life meditatie dag

Mindfull-life meditatie dag ,

deze workshop is bedoeld om met vriendelijke aandacht bij jezelf te zijn je te ontdoen  van de indrukken van de afgelopen periode. Het is een versterking van je innerlijk licht ter voorbereiding op de drukke dagen in het vooruitzicht.

aanmelden


21 december 19:30 tot 22:00

Mindfull-life klank meditatie

Midwinter viering Klank meditatie .

We vieren de kortste dag van het jaar en verwelkomen de zon als ze aan haar nieuwe cyclus gaat beginnen, en  nodigen het licht in ons uit om opnieuw geboren te worden.

Midwinter

We vieren de kortste dag van het jaar en verwelkomen de zon als ze aan haar nieuwe cyclus gaat beginnen, hierbij nodigen we het licht in ons uit om opnieuw geboren te worden.

Vanuit een thema , verbinden we ons in het gouden netwerk van licht door lichaam en geest tot rust te brengen en onder te dompelen in een klankbad .

Deze klanken gaan resoneren met de verbinding die je hebt in het kader van het thema waar je mee wil werken.
Tijdens de meditatie wordt je compleet gehuld in klank met de combinatie van drum en klankschalen aangevuld met verrassende instrumenten.

Graag vooraf aanmelden


3 januari 2021 15:00

A walk of life ~je levens loop voor 2021

Tijdens de workshop doorlopen we  de energie van het jaar en ontvangen we inzichten die  een vooruitblik gunnen in de energie waarmee we het komende jaar mogen werken.

Deze middag is gevuld met in de zachtheid van jezelf verbinding maken en te vibreren in de hoogste verbinding met je ziel.

Het pad te bevoelen waar je nu in dit jaar over mag wandelen.

aanmelden


Kom jij ook jezelf verwennen  met de workshops bij Praktijk Centola?

 

Mindfull-life individueel traject

Het pad van 4

Tijdens het pad van 4 ga je werken aan de stevige basisfundering waarmee je het geluk in je leven kunt opbouwen en behouden. Het pad van 4 is met name gericht op veiligheid en familielijnen, het helen van traumatische ervaringen, balanceren van structuren en patronen. Hiermee maak je de weg vrij voor de manifestaties die plaatsvinden als je aan het pad van 8 gaat deelnemen.

Pad van 8

Het pad van 8 gaat om de manifestatie van de droom, het bouwen op de fundering die gelegd is tijdens het pad van 4. Hierbij gaan we ons bezig houden met het  openen van energetische en fysieke deuren, zodat jouw droom werkelijkheid kan worden.
Het pad van 8 biedt je alles wat jouw interne kaders nodig hebben om volwaardig vanuit je eigen kracht het leven in te gaan richten waarin je gelukkig blijft.

Pad 12 is het pad van meesterschap.

Heb je de basis training en een verdieping gevolgd en voel je dat jij je nog verder hierin ontwikkelen wil, dat je jouw wijsheid wil inzetten om anderen tot steun te zijn?

Maak dan een afspraak en we bespreken de details  tijdens een wandeling  of  op een inspirerende plek onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie.

Het pad waarbij je ondersteund wordt om je wijsheid  in te zetten  als hulpmiddel. En ook als het bij je past , je voor te bereiden op je taak  om je kennis over te dragen.

Gedurende een vol jaar zullen we intensief contact hebben en verschillende aspecten van het meesterschap over je eigen pad verwerken.

Dit is een individueel pad, ieder heeft zijn eigen weg te gaan  hierbij mag ik je ondersteunen om de voor jou juiste vorm te vinden.

klick hier om je afspraak te plannen

 

 

Mindfull-life traject

Mindfull- life , betekend met aandacht leven. Tijdens het traject volgen we de richtlijnen van de mindfullness, deze worden aangevuld met inzichten uit de maya cultuur en met beproefde  technieken die ik toepas tijdens mijn coaching  sessies en therapeutische behandelingen.

Deze persoonlijke leerweg  geeft je handvatten  vanuit verschillende  richtingen waarmee je een gelukkig en gezond leven kan inrichten. Het bied je inzicht in hoe je op een doeltreffende wijze je leven kan invullen op de manier waarbij jij je het prettigste zal voelen. Al de verschillende invloeden samen scheppen een vloeiend geheel van liefdevol omarmen wat het leven je te bieden heeft, en geeft je de juiste gereedschap om het leven zo in te richten dat je  er maximaal van kan genieten.