Workshops die voor dit jaar gepland staan vind je in het overzicht hieronder. Het is iedere keer zo fijn om nieuwe mensen te mogen ontvangen tijdens de workshops waarin we in een ontspannen sfeer samen helend werk voor onszelf en het collectief mogen doen.

Lief mens je bent zo welkom om erbij te zijn

Mindfull-life Workshops

 

De mindful-life intensives Workshops in 2021/2022

Tijdens de workshops gaan we samen zijn  met verschillende aspecten van humaan zijn   met als doel te groeien in  aanwezigheid,  zodat we met meer licht in het nu kunnen stralen. Meer en meer  bezielde energie kunnen belichamen.

De locatie  waar de workshops gehouden worden is meestal bij praktijk Centola in Enschede ,soms zal het ook  een andere locatie zijn dit wordt dan vermeld  bij de informatie.

De workshops zijn meestal op een zondag middag van 14:00 tot 17:00

uw bijdrage  is 35,00 per keer of 90,00 vooraf voor alle 3 delen van een intensive.

 

 

23 januari  2022 15:00

we starten dit jaar met een  mindful-life intensive ~ Heaven on Earth.

De andere data's van deze intensive kunnen we in afstemming met de groep nog wijzigen de intentie is  20-2-2022 en 27-3-2022.

Waar gaat deze intensive over, het is een intensive  waarin we onze spirituele verantwoording samen delen en in de rol mogen groeien hoe we het levensweb op hoger plan kunnen weven en zo een lichtpad voor de volgende generatie uitzenden.

Tijdens deze mindful-life intensive dagen  gaan we samen in meditatie over het thema, we zullen de elementen die dit thema belichamen doorvoelen.

 

Deelname kosten  voor deze intensives zijn  €35,- per keer  of 90,00 vooraf voor alle drie delen.

aanmelden

 


3 april  2022

Mindful-life relax middag,  samen verbinden in stlle nabijheid. Dicht bij jezelf te zijn, jezelf te koesteren met zachte aanraking.  Een moment voor jezelf waarin je liefdevol klank en beweging mag geven aan alles wat je in het moment kan waarnemen.

Enkele ingrediënten van deze dag zijn:

De meditatie "Melodie van je  hart ( Budha Shiva mediatie )"

Dansen  vanuit het ritme van je hart.

Hand/voet massage

Start 15:00  eind  18:00

Bijdrage 35,00

lokatie : De bron  centrum voor bewustwording

Adres : de klomp 120-101 7511 DJ Enschede

Aanmelden


 

5 juni  2022 15:00 tot 18:00  

Manifesteren vanuit je hoogste ziels frequentie

Tijdens deze workshop is onze aandacht gericht op de hartfrequentie waarbij je jezelf opnieuw gaat  uitlijnen en verbinding  maken met je hoogste ziels frequentie van dit moment.

We gaan tijdens deze dag je hartwensen extra levensenergie  inblazen.

Sta je aan de vooravond van een nieuwe fase? Heb je een project waar je mee wil beginnen? Voel je dat je aan de vooravond van verandering bent aangekomen maar weet je nog niet welke richting je op zal gaan?

Deze mindful-life workshop  ondersteunt je om het nieuwe wat zich aandient  in je leven te vitaliseren.

aanmelden


3 juli 2022 15:00 Licht cirkel ceremonie  .

De licht cirkel  ceremonie is een uitnodiging om samen te zijn en vanuit de bron verbinding contact maken met het net van licht. Samen  zullen we ons in die energie  nestelen en ruimte geven aan dat wat zich wil tonen. Vanuit het net van licht ontvangen wat op dat moment beschikbaar is voor onze heling.

Deur is open om 14:30
we starten om 15:00

Graag vooraf aanmelden


4 september 2022  15:00 tot 18:00

Mindful-life meditatie dag,

Deze dag is bedoeld om met vriendelijke aandacht bij jezelf te zijn je te ontdoen  van de indrukken van de afgelopen periode. Het is een versterking van je innerlijk licht ter voorbereiding op de donkere dagen in het vooruitzicht.

deelname €35,00

aanmelden


28 oktober 2022 Mindful-life retraite

Lief mens je bent zo welkom om samen deze reis aan te gaan. diep in jezelf te duiken en ruimte te creeren en geboorte aan de beste versi van jezelf van dat moment.  tijdens deze retraite geven we in een gemoedelijke sfeer ruimte aan datgene wat zich wil tonen en omarmen de lessen die we in dat moment ontvangen. We oefenen met het licht in ons te versterken en mindful te leven zelfs in ongewone omstandigheden.

Starten vrijdag om 17:00 en duurt tot zondag 12:00

We verblijven tijdens deze retraite in comfortabele 2 persoons kamers.

Je bijdrage voor deze retraite is inclusief overnachting 2x ontbijt 1x lunch en 1x diner.

Bijdrage voor deelname bij  opgave en aanbetalen voor 1 september  is  €280

bij opgave en aanbetalen na 1 september is uw bijdrage  €330.

 

 

Lokatie : in de omgeving van winterswijk .

na aanmelden en aanbetaling ontvangt u alle informatie.

Ga jij ook mee ?

Aanmelden 


21 november 2022 19:00 tot 22:00

Mindfull-life klank meditatie

Klank meditatie .

We nemen afscheid van het afgelopen jaar  laten los wat niet dienstbaar is en verwelkomen een  nieuwe cyclus die gaat beginnen. Door bewust ruimte voor je eigen innerlijke licht te maken, worden de  donkere dagen van het jaar  een beetje lichter. Vanuit dit thema verbinden we ons in het gouden netwerk van licht door lichaam en geest tot rust te brengen en onder te dompelen in een klankbad.

Deze klanken gaan resoneren met de verbinding die je hebt in het kader van het thema waar je mee wil werken.
Tijdens de meditatie wordt je compleet gehuld in klank met de combinatie van drum en klankschalen aangevuld met verrassende instrumenten.

Graag vooraf aanmelden

 


2 januari 2023 15:00

New Year Blessing Ceremonie

Het nieuwe jaar in ceremonie begroeten , het innerlijk vuur eren en het water zegenen

Deze middag is gevuld met in de zachtheid van jezelf verbinding maken en te vibreren in de hoogste verbinding met je ziel.

bijdrage vrije gift

aanmelden


Kom jij ook jezelf verwennen  met de Mindful-life workshops bij Praktijk Centola?

 

Voetreflex therapie

Voetreflex behandeling is werkelijk voor iedereen toegankelijk.

Er zijn geen contra indicaties omdat de behandeling altijd het gehele lichaam behandeld.

Een volwaardige behandeling bestaat uit minimaal 4 behandelingen, omdat het lichaam minimaal 4 behandelingen nodig heeft om de balans te herstellen. De reflexzone behandeling zoals die aangeboden wordt door praktijk centola vertrouwd volledig op het zelf herstellend vermogen van uw lichaam. Een voetreflexzone  behandeling  bied ondersteuning en kan het heling proces versnellen en/of verlichten.

De voetreflex therapie gaat iets dieper met de behandelingen gaan we tegelijk ook je emotionele aspecten behandelen, voor meer informatie nodig ik u uit om de brochure te lezen

 

Hypnotherapie & regressie

Hypnotherapie & Regressietherapie

Hypnotherapie, werkt met een hypnotische trance. In deze trance toestand communiceer je met het  onderbewuste om diepgaande transformaties in beweging te brengen. Onverwerkte ervaringen hebben de neiging je onbewust te beïnvloeden , juist wanneer jij er totaal niet op bedacht bent komen deze invloeden vaak tevoorschijn en veroorzaken bijvoorbeeld een gevoel van boosheid die in die situatie eigenlijk ongepast is.

Regressie therapie in combinatie met  hypnotherapie  ondersteunt je om  ervaringen en gebeurtenissen  om te zetten in effectieve kracht. In elk leven gebeuren er verschillende zaken die je positief of negatief beïnvloeden.

Wat  cliënten  regelmatig ervaren tijdens regressie sessies, is dat  ze verrast worden door de informatie die vanuit het onbewuste tevoorschijn komt.  Het blijft een bijzonder magisch moment  wanneer  het besef van de impact van deze bewustwordingen indaalt.

Waarom zou je kiezen voor hypnotherapie en regressie?


Jij wil je hart volgen en bevrijd zijn van angst en boosheden.


Jij bent prachtig en uniek en wil vol in je kracht staan.


Jij staat op een kruispunt in je leven en wil ruimte maken om de juiste beslissing  te maken, zodat je in een stijgende lijn vooruit kan gaan.


Jij wil af van je belemmeringen  en bent bereid om in jezelf te investeren.

Hypnotherapie en regressietherapie zijn ondersteunend in je proces om  die onbewuste energieën te transformeren naar innerlijke kracht, zelfvertrouwen en liefdevolle aandacht voor jezelf.

Tijdens een intakesessie hebben we een gesprek, bepalen we samen de doelstelling en de kosten en de duur van je behandeling.

Een intake kost 25 euro,  maar is gratis als je besluit om het traject zoals we dat besproken hebben aan te gaan. Het bedrag wordt verrekend met je eerste sessie.

Meestal ben je met 3 tot 5 sessies al aardig op weg. Afhankelijk van je problematiek zal je een afzonderlijke sessie hebben of een traject van niet meer dan 5 keer per doelstelling . Tijdens een tussentijdse evaluatie kijken we hoe ver je bent in jouw proces en of de geplande afspraken nog wel noodzakelijk zijn.

De hypnotherapie sessies worden door mijn cliënten als zeer fijn, verhelderend, ontspannend en heel bijzonder ervaren. De werking van de sessies heeft op vele vlakken een langdurig effect op je gestel. Na één sessie voel je je al beter, ben je meer ontspannen en heb je meer zelfvertrouwen en kracht!

 U kan hier een intake gesprek plannen

Ceremonies zijn altijd op basis van donatie tbv gemaakte kosten voor reis en materiaal kosten. En een vrije gift tbv de uitvoering van de ceremonie. Als je graag een persoonlijke ceremonie wil dan kan je een afspraak maken en kunnen we samen je wensen en je intenties bespreken.

Op aanvraag verzorgt ludzarda  voor jou een persoonlijke ceremonie.

Ze  luistert naar de energie en  handelt zoals in dat moment aan haar wordt ingegeven om de healing te faciliteren/verzorgen.

verschillende redenen voor ceremonie

  • Dankbaarheid ceremonies
  • Vergeving ceremonies
  • Overgangrites
  • Initiaties
  • Blessing ceremonies bijvoorbeeld voordat je aan een reis begint

ik wil graag een ceremonie plannen

centola-sweatlodge ceremony
De foto is van een verjaardag dankbaarheid ceremonie, gekoppeld aan een zweethut ceremonie.

Praktijk Centola hanteert een perfecte combinatie van verschillende overtuigingen voor trauma healing. De filosofie van ludzarda  is dat alles bestaat in de energie, dat je niet per definitie moet herbeleven, maar wel de ruimte aan de ervaring mag geven. Verwerken en transformeren. Alles wat je ervaart in je leven is namelijk levenskracht, het is je perceptie die het licht of zwaar maakt.

Healing  is anders dan genezen. Healing ontvangen bij ludzarda is rust brengen in dat wat gebeurd is, de weg vrijmaken zodat je vrij bent om volledig te ervaren wat in het vooruitzicht ligt.

Door je trauma’s te eren in ceremonie en te transformeren, open je het pad van licht. Je bevrijd je ziel van bagage waardoor je verder kan groeien en de levenslessen kan gaan inzetten om jouw innerlijk licht in de wereld te verspreiden.

Ludzarda heeft getraind met verschillende healers en Sjamanen.  Maar de grootste leermeester is haar goddelijke leiding.

Ze heeft gaandeweg als firekeeper en watergieter haar eigen werkwijze in samenwerking met spirit wereld mogen ontwikkelen en verschillende initiaties ontvangen om ceremonies voor anderen te faciliteren.

mijn afspraak plannen