Als we ruimte scheppen in ons drukke bestaan dan kunnen we met aandacht en een open hart een liefdevolle omgeving creëren. In deze geweide ruimte schep je de mogelijkheid voor jezelf  om je levenskracht te voeden. 

Door ceremonies te blijven doen of nieuwe ceremonies te creëren open je niet alleen voor jezelf een pad naar licht en heling maar je schept ook een mogelijkheid voor je dierbaren om iets bijzonders met je te delen. 

Op aanvraag verzorgt Ludzarda  samen met jou een persoonlijke ceremonie. Als je graag een persoonlijke ceremonie wil dan kan je een afspraak maken om  je wensen en je intenties te bespreken.  

Ze  luistert naar de energie en  handelt zoals in dat moment aan haar wordt ingegeven om de heling te faciliteren/verzorgen.

Ceremonies zijn altijd op basis van donatie tbv gemaakte kosten en een vrije gift tbv de uitvoering van de ceremonie.

ik wil graag een ceremonie plannen

centola-sweatlodge ceremony

Een ceremonie bied ruimte voor heling, door pijn te helen schep je ook ruimte in je lichaam voor eventuele genezing.  Heling ontvangen bij ludzarda is rust brengen in dat wat gebeurd is, de weg vrijmaken zodat je open en ontvankelijk bent  voor  ervaringen die op je wachten. Zolang we blijven vasthouden aan de voltooid verleden tijd weerhouden we onszelf  om de toekomst te ontvangen. 

Door je trauma’s te eren in ceremonie en de lessen die daaruit voortgekomen zijn te omarmen, open je het pad van licht. Je bevrijd je ziel van bagage waardoor je verder kan groeien en de levenslessen kan gaan inzetten om jouw innerlijk licht in de wereld te verspreiden. 

 

 

 

Haar grootste leermeester is haar goddelijke leiding maar  Ludzarda heeft getraind met verschillende helers en van sjamanen  verschillende initiaties ontvangen om ceremonies voor anderen te faciliteren.  

Ze heeft gaandeweg als vuurhoedster en watergieter haar eigen werkwijze in samenwerking met spirit wereld mogen ontwikkelen.

 

 

Mindfull-life Workshops

De mindful-life  Workshops in/2022/2023

Tijdens de workshops gaan we bewust in verbinding zijn  met verschillende aspecten van het leven, met als doel te groeien in  aanwezigheid,  zodat we met meer licht in het nu kunnen stralen. Met steeds meer  bezielde energie ons leven kunnen belichten.

De locatie  waar de workshops gehouden worden is meestal  in Enschede soms zal het ook  een andere locatie zijn dit wordt dan ook vermeld  bij de informatie.

 

21 december  2022 Midwinter viering bij Sacred hart tempel  in Zutphen

We vieren dat het licht weer terug komt 21 december, de kortste dag en ook meteen de langste nacht. De Yule tijd (21-24 dec.).

Na deze nacht worden de dagen weer langer en de nachten weer korter. We gaan weer naar het licht! Dit alles vraagt om een Feestje!!! en verbinding met de elementen en muziek.

Wij gaan deze avond een offerande (Despacho) maken. Hier voegen wij onze eigen intenties (en wensen) voor het nieuwe jaar aan toe. Al deze wensen worden vergezeld door lekkernijen. Je mag iets meenemen om met elkaar te delen. En we vinden het ook leuk als jullie zelf lekkers voor te offeren mee brengen, een kleine zoetigheid, koek, snoep chocolade en bloemen, dit verzamelen we in een bundel die we aan het vuur geven waarmee we onze wensen het universum in sturen.

Dit alles vind plaats op woensdag 21-12-2022, in de Proeflokalen “De Vispoort” lokaal 13 te Zutphen (Adres).

De inloop is vanaf 19:00  en we beginnen met de ceremonie om 19:30 en is de ceremonie ongeveer 21:30 uur op z’n eind.
Er is nog een uitloop onder genot van een kopje thee van een half uur (om gezellig na te kletsen en ervaringen met elkaar te delen) tot uiterlijk 22.00 uur.

Zien we jullie ook op woensdag 21-12-2022, om 19.30 uur in “De Vispoort”?

Deze nieuwe tijd kan jullie intenties voor het komende jaar goed gebruiken!!!

Deze avond verzorg ik samen met Tania, en Ernst

De avond vindt plaats op basis van donatie (tussen de € 11,- en € 22,-).  graag met contant  geld doneren

21 januari 2023 9:30

New Year Blessing ZweethutCeremonie  - Locatie in boekelo

Het nieuwe jaar in ceremonie begroeten , het innerlijk vuur eren en het water zegenen

Deze dag is gevuld met in de zachtheid van jezelf verbinding maken en te vibreren in de hoogste verbinding met je ziel.

Bijdrage  Donatie  tussen €44 en 66

aanmelden

Kom jij ook jezelf verwennen  met de Mindful-life workshops bij Praktijk Centola?

Milkceremonie

Een Milk ceremonie wordt vooral gedaan aan het begin van een periode, of om eerbied  aan voorouders te tonen en uiting te geven aan dankbaarheid voor ontvangen steun.

Het markeert  een bijzonder moment van overgang en bied ruimte voor bezinning.

Light my fire ceremonie

Vuur is de eerste en de oudste heler van onze wereld.  Wat zouden we zijn zonder vuur? Soms merk je dat je energie maar niet wil stromen, je niet de kracht hebt om iets te verwezenlijken.  Een light my fire ceremonie helpt je om dat innerlijke passie vlam weer te doen ontsteken.