Als we ruimte scheppen in ons drukke bestaan dan kunnen we met aandacht en een open hart een liefdevolle omgeving creëren. In deze geweide ruimte schep je de mogelijkheid voor jezelf  om je levenskracht te voeden. 

Door ceremonies te blijven doen of nieuwe ceremonies te creëren open je niet alleen voor jezelf een pad naar licht en heling maar je schept ook een mogelijkheid voor je dierbaren om iets bijzonders met je te delen. 

Op aanvraag verzorgt Ludzarda  samen met jou een persoonlijke ceremonie. Als je graag een persoonlijke ceremonie wil dan kan je een afspraak maken om  je wensen en je intenties te bespreken.  

Ze  luistert naar de energie en  handelt zoals in dat moment aan haar wordt ingegeven om de heling te faciliteren/verzorgen.

Ceremonies zijn altijd op basis van donatie tbv gemaakte kosten en een vrije gift tbv de uitvoering van de ceremonie.

ik wil graag een ceremonie plannen

centola-sweatlodge ceremony

Een ceremonie bied ruimte voor heling, door pijn te helen schep je ook ruimte in je lichaam voor eventuele genezing.  Heling ontvangen bij ludzarda is rust brengen in dat wat gebeurd is, de weg vrijmaken zodat je open en ontvankelijk bent  voor  ervaringen die op je wachten. Zolang we blijven vasthouden aan de voltooid verleden tijd weerhouden we onszelf  om de toekomst te ontvangen. 

Door je trauma’s te eren in ceremonie en de lessen die daaruit voortgekomen zijn te omarmen, open je het pad van licht. Je bevrijd je ziel van bagage waardoor je verder kan groeien en de levenslessen kan gaan inzetten om jouw innerlijk licht in de wereld te verspreiden. 

 

 

 

Haar grootste leermeester is haar goddelijke leiding maar  Ludzarda heeft getraind met verschillende helers en van sjamanen  verschillende initiaties ontvangen om ceremonies voor anderen te faciliteren.  

Ze heeft gaandeweg als vuurhoedster en watergieter haar eigen werkwijze in samenwerking met spirit wereld mogen ontwikkelen.