Onder de paraplu van Praktijk Centola ben ik, Ludzarda, beschikbaar om je te ondersteunen in jouw besluit om je hoogste potentieel te leven.

Graag ondersteun ik je om opnieuw verbinding te maken met je eigen goddelijke scheppingskracht, waardoor je weer stevig met beide benen op jouw levenspad verder kan.

Alles wat je nodig hebt is aanwezig in jezelf. Soms is het nodig om vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken waardoor je geïnspireerd raakt om je innerlijke wijsheid aan te spreken en de blokkades op te lossen die je van je kracht weerhouden.

Energetische therapie

Energetische Therapie

Met energetische therapie maken we verbinding met goddelijke, kosmische universele liefdevolle energie. Hieraan verbinden we de specifieke intentie van het versterken van jouw innerlijk licht, het opruimen van je blokkades en het activeren van jouw zelfherstellend vermogen.

 

 

loveDoor alles wat leeft stroomt levensenergie, prana. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is. De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam stroomt, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt. Dit gebeurd vaak door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen.

De levensenergie, prana, kan daardoor niet of nauwelijks stromen wat pijn en ongemak kan veroorzaken in je energie en op lange termijn ziekte veroorzaken in je lichaam.

De energetische Prana healing therapie kan heel goed  aanvullend, dus naast reguliere en andere alternatieve therapieën worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke complementaire behandelwijze.

 

Hypnotherapie & Regressie therapie

Gecertificeerd hypnotiseurHypnotherapie, werkt met een hypnotische trance. In deze trance toestand communiceer je met het onderbewuste om diepgaande transformaties in beweging te brengen. Onverwerkte ervaringen hebben de neiging je onbewust te beïnvloeden , juist wanneer jij er totaal niet op bedacht bent komen deze invloeden vaak tevoorschijn en veroorzaken bijvoorbeeld een gevoel van boosheid die in een situatie eigenlijk ongepast is.

Regressie therapie in combinatie met hypnotherapie ondersteunt je om  ervaringen en gebeurtenissen om te zetten in effectieve kracht. In elk leven gebeuren er verschillende zaken die je positief of negatief beïnvloeden.

Wat cliënten regelmatig ervaren tijdens regressie sessies, is dat ze verrast worden door de informatie die vanuit het onbewuste tevoorschijn komt.  Het blijft een bijzonder magisch moment wanneer het besef van de impact van deze bewustwordingen indaalt.

Waarom zou je kiezen voor hypnotherapie en regressie?


Jij wil je hart volgen en bevrijd zijn van angst en boosheden.


Jij bent prachtig en uniek en wil vol in je kracht staan.


Jij staat op een kruispunt in je leven en wil ruimte maken om de juiste beslissing te maken, zodat je in een stijgende lijn vooruit kan gaan.


Jij wil af van je belemmeringen en bent bereid om in jezelf te investeren.

Hypnotherapie en regressietherapie zijn ondersteunend in je proces om die onbewuste energieën te transformeren naar innerlijke kracht, zelfvertrouwen en liefdevolle aandacht voor jezelf.

Tijdens een intakesessie hebben we een gesprek, bepalen we samen de doelstelling en de duur van je behandeling.

 

Meestal ben je met 3 tot 5 sessies al aardig op weg. Afhankelijk van je problematiek zal je een afzonderlijke sessie hebben of een traject van niet meer dan 5 keer per doelstelling. Tijdens een tussentijdse evaluatie kijken we hoe ver je bent in jouw proces en of de geplande afspraken nog wel noodzakelijk zijn.

De therapie sessies worden door mijn cliënten als zeer fijn, verhelderend, ontspannend en heel bijzonder ervaren. De werking van de sessies heeft op vele vlakken een langdurig effect op je gestel. Na één sessie voel je je al beter, ben je meer ontspannen en heb je meer zelfvertrouwen en kracht!

 U kan hier een intake gesprek plannen

Mindfull-life therapie en coaching

Het pad 4

Tijdens het pad 4 ga je werken aan de stevige basisfundering waarmee je het geluk in je leven kunt opbouwen en behouden. Het pad van 4 is met name gericht op veiligheid en familielijnen, het helen van traumatische ervaringen, balanceren van structuren en patronen.

Het pad  8

Het pad  8 gaat om de manifestatie van de droom, het bouwen op de fundering die gelegd is tijdens het pad van 4. Hierbij gaan we ons bezig houden met het  openen van energetische en fysieke deuren, zodat jouw droom werkelijkheid kan worden.
Het pad van 8 biedt je alles wat jouw interne kaders nodig hebben om volwaardig vanuit je eigen kracht het leven in te gaan richten waarin je gelukkig blijft.

Pad 12 is het pad van meesterschap.

Het pad waarbij je ondersteund wordt om je wijsheid  in te zetten  als  hulpmiddel en als het bij je past, je voor te bereiden op je taak  om je kennis over te dragen.

Gedurende een vol jaar zullen we intensief contact hebben en verschillende aspecten van het meesterschap over je eigen pad verwerken.

Dit is een individueel pad, ieder heeft zijn eigen weg te gaan  hierbij mag ik je ondersteunen om de voor jou juiste vorm te vinden.

klick hier om je afspraak te plannen

 

 

Voetreflex therapie

Ber Voetreflex behandeling is werkelijk voor iedereen toegankelijk.

beroepslidEr zijn geen contra indicaties omdat de behandeling altijd het gehele lichaam behandeld. Een volwaardige Ber behandeling bestaat uit minimaal 4 behandelingen, deze behandeling ontvangt u het beste 1x per 14 dagen.

Deze behandeling vertrouwd volledig op het zelf herstellend vermogen van uw lichaam.  Door de reflexpunten kort te stimuleren zal uw lichaam zelf de gewenste reactie genereren.

Met de reflex therapie  van Praktijk centola gaan we dieper in op de emotionele diepgang die gereflecteerd word in het lichaam, de voetreflex therapie bied je de mogelijkheid om op die lagen van jezelf  te helen.

Mijn afspraak plannen

De voetreflex  zoals Praktijk Centola  die aanbied geeft je de gelegenheid om op een zachte liefdevolle wijze je lichaam te ondersteunen en je proces aan te gaan. Hierdoor zal je lichaam de hoge energie frequenties beter kunnen verwerken, en heb je veel minder last van tijdelijke lichamelijke ongemakken.

 3 fasen van behandelen

De  behandelingen worden in 3 fasen verdeeld.

Fase 1behandelingen  1 x per week ~  het fysieke lichaam

Fase 2 behandelingen 1x per 3 weken ~ het licht lichaam

Fase 3 behandelingen  naar eigen behoefte ~integratie en stabilisatie

In eerste instantie zijn de behandelingen gericht op het hier en nu.

De combinatie van het werken met astraal lichaam en fysiek lichaam  maakt een impact die bij ieder verschillend is. Waar de ene het als een ontspanning ervaart , merkt de ander hoe alles in beweging is  en hoe het lijf reageert op het openen en sluiten van poorten.

Mijn afspraak plannen 

Organen en emotie

Wanneer we de emoties die zich in je leven aandienen gaat exploreren op de Multi-demensionale lagen van je zelf, werk je aan het grondig opschonen van blokkades.

Door te kijken naar je emoties je symptomen en pijnklachten, krijg je een indruk van de frequenties waar de sleutel voor jouw bewaard ligt.

Nieren           –    Angst, verdriet, giftige emoties
Maag             –    Verwerking tussen gevoel en ratio, boven en beneden
Lever             –    Ergens mee zitten, Iets op je lever hebben
Gal                 –    Woede, bitter, ontvangen van liefde. “Zwartgallig zijn”
Milt                –    Levenslust, afhankelijkheid, zelfvertrouwen, piekeren
Longen          –    Ruimte voor jezelf, aanvaarding, lucht krijgen,zuivering
Dikke darm  –    Zelfaanvaarding, loslaten, negatief denken, emotie
Dunne darm –    Verwerking, ego, wijsheid, jezelf zijn, emotie
Hart               –    Bewustzijn, liefde, vrede, verlangen, haat, zelfbeeld

blaas              –    Positiviteit, loslaten, angst, rusteloos

Langzaam in beweging komen ,en dat stap voor stap met zachtheid en overgave omarmen.