Onder de paraplu van Praktijk Centola ben ik, Ludzarda, beschikbaar om je te ondersteunen in jouw besluit om je hoogste potentieel te leven.

Graag ondersteun ik je om opnieuw verbinding te maken met je eigen goddelijke scheppingskracht, waardoor je weer stevig met beide benen op jouw levenspad verder kan.

Alles wat je nodig hebt is aanwezig in jezelf. Soms is het nodig om vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken waardoor je geïnspireerd raakt om je innerlijke wijsheid aan te spreken en de blokkades op te lossen die je van je kracht weerhouden.

Ontspannen en loslaten

Een sessie  ontspannen en loslaten duurt  45 minuut,

We starten met een kort  gesprek eventueel ondersteund door een inspiratie kaart legging  gevolgd door ontspannen  en loslaten.

De kern van de sessies ligt in het ontkoppelen van gevoel en gedachte en zo te leren ontspannen en grip te krijgen op alles wat jou omringt.

Tijdens de sessies wordt je ontvangen in een klank bad, in combinatie met een energetische massage die zuiverend en ondersteunend werkt voor het balanceren van je energie.

Deze  sessies zijn zeer geschikt om je door een stressvolle periode heen te helpen of om af en toe eens jezelf te verwennen.

Als je met dieper liggende thema's wil werken dan zijn de hypno trance en regressie sessies meer geschikt.

Energetische therapie

Energetische Therapie

Met energetische therapie maken we verbinding met goddelijke, kosmische universele liefdevolle energie. Hieraan verbinden we de specifieke intentie van het versterken van jouw innerlijk licht, het opruimen van je blokkades en het activeren van jouw zelfherstellend vermogen.

loveDoor alles wat leeft stroomt levensenergie, prana. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is. De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam stroomt, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt. Dit gebeurd vaak door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen.

De levensenergie, prana, kan daardoor niet of nauwelijks stromen wat pijn en ongemak kan veroorzaken in je energie en op lange termijn ziekte veroorzaken in je lichaam.

De energetische Prana healing therapie kan heel goed  aanvullend, dus naast reguliere en andere alternatieve therapieën worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke complementaire behandelwijze.

Hypnotherapie & Regressie therapie

Gecertificeerd hypnotiseurHypnotherapie, werkt met een hypnotische trance. In deze trance toestand communiceer je met het onderbewuste om diepgaande transformaties in beweging te brengen. Onverwerkte ervaringen hebben de neiging je onbewust te beïnvloeden , juist wanneer jij er totaal niet op bedacht bent komen deze invloeden vaak tevoorschijn en veroorzaken bijvoorbeeld een gevoel van boosheid die in een situatie eigenlijk ongepast is.

Regressie therapie in combinatie met hypnotherapie ondersteunt je om  ervaringen en gebeurtenissen om te zetten in effectieve kracht. In elk leven gebeuren er verschillende zaken die je positief of negatief beïnvloeden.

Wat cliënten regelmatig ervaren tijdens regressie sessies, is dat ze verrast worden door de informatie die vanuit het onbewuste tevoorschijn komt.  Het blijft een bijzonder magisch moment wanneer het besef van de impact van deze bewustwordingen indaalt.

Waarom zou je kiezen voor hypnotherapie en regressie?

Jij wil je hart volgen en bevrijd zijn van angst en boosheden.

Jij bent prachtig en uniek en wil vol in je kracht staan.

Jij staat op een kruispunt in je leven en wil ruimte maken om de juiste beslissing te maken, zodat je in een stijgende lijn vooruit kan gaan.

Jij wil af van je belemmeringen en bent bereid om in jezelf te investeren.

Hypnotherapie en regressietherapie zijn ondersteunend in je proces om die onbewuste energieën te transformeren naar innerlijke kracht, zelfvertrouwen en liefdevolle aandacht voor jezelf.

Tijdens een intakesessie hebben we een gesprek, bepalen we samen de doelstelling en de duur van je behandeling.

Meestal ben je met 3 tot 5 sessies al aardig op weg. Afhankelijk van je problematiek zal je een afzonderlijke sessie hebben of een traject van niet meer dan 5 keer per doelstelling. Tijdens een tussentijdse evaluatie kijken we hoe ver je bent in jouw proces en of de geplande afspraken nog wel noodzakelijk zijn.

De therapie sessies worden door mijn cliënten als zeer fijn, verhelderend, ontspannend en heel bijzonder ervaren. De werking van de sessies heeft op vele vlakken een langdurig effect op je gestel. Na één sessie voel je je al beter, ben je meer ontspannen en heb je meer zelfvertrouwen en kracht!

 U kan hier een intake gesprek plannen