Energetische Therapie

Energetische therapie is het overbrengen van kosmische of universele energie, gericht op het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfherstellend vermogen van de mens.

Waar komt die energie vandaan? Voor de één is het afkomstig uit de kosmos, de ander ervaart het als Goddelijke energie en een derde noemt weer een andere bron. Het maakt niet uit welke naam eraan gegeven wordt, belangrijk is wat ermee gedaan wordt.

Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is.

De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam stroomt, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan daardoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak kan veroorzaken.

De energetische therapie kan ook aanvullend, dus naast reguliere en andere alternatieve therapieën worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze.

Praktijk Centola biedt de volgende vormen van energetische therapie aan:

Shamanic Work

Healing  is anders dan genezen. Healing ontvangen bij ludzarda is rust brengen in dat wat gebeurd is, de weg vrijmaken zodat je vrij bent om volledig te ervaren wat in het vooruitzicht ligt.

Op aanvraag verzorgt ludzarda  voor jou een persoonlijke ceremonie.centola-sweatlodge ceremony

Ze  luisterd naar de energie en  handelt zoals in dat moment aan haar wordt ingegeven om de healing te faciliteren/verzorgen.

Ludzarda heeft getraind met verschillende healers en Sjamanen.  Maar de grootste leermeester is haar goddelijke leiding.

Ze heeft gaandeweg haar eigen werkwijze in samenwerking met spirit world mogen ontwikkelen.

De foto is van een verjaardag dankbaarheid ceremonie, gekoppeld aan een zweethut ceremonie.

 

 

 

 

Trauma Healing

Wat is de beste manier om een trauma te verwerken?

Moet je een trauma verwerken of juist verdringen? Als je precies weet wat er is gebeurd kan je er beter mee om gaan, is wel de gedachte. Echter, de laatste 15 jaar ervaart men ook dat praten juist een tegengestelde werking kan hebben. Juist door erover te praten herbeleef je en kan de ervaring versterkt in het geheugen worden opgeslagen. Wat het beste is, daar is de wetenschap nog niet over uit. Wel weten we dat verwerking iets persoonlijks is.

Praktijk Centola hanteert een perfecte combinatie van beide overtuigingen voor trauma healing. De filosofie van ludzarda  is dat alles bestaat in de energie, dat je niet per definitie moet herbeleven, maar wel de ruimte aan de ervaring mag geven. Verwerken en transformeren. Alles wat je ervaart in je leven is namelijk levenskracht, het is je perceptie die het licht of zwaar maakt.

As above so beyond
De keerzijde van de medaille
Het mes snijdt aan twee kanten
Wie weet kun je nog wel meer spreekwoorden bedenken die deze wijsheid omarmt

Mijn lijfspreuk is altijd: ‘Het is maar net hoe je ergens naar kijkt’, vaak tot grote ergernis van mijn omgeving. Om iets te veranderen zal je de wijze waarop je denkt moeten wijzigen, een bekende uitspraak van dr Albert Einstein die net zo goed van mij had kunnen zijn!

Trauma Healing bij Praktijk Centola helpt je te helen op alle niveaus, zowel cognitief, emotioneel als energetisch.

Door je trauma's te helen en te transformeren open je het pad van licht , je bevrijd je ziel van bagage waardoor je verder kan groeien en de levenslessen kan gaan inzetten om jouw innerlijk licht in de wereld te verspreiden. Meer en meer te stralen en je energie frequentie verhogend voor je eigen bewuste geluk en die van je omgeving.

 

Ludzarda Everts combineert op geheel unieke wijze de beste methodieken uit de hypnotherapie, de regressietherapie en Shamanic Healing en geeft de ruimte aan de ervaring, zodat de negatieve lading kan worden omgezet in positieve levenskracht.

Wil jij je levenservaringen ook omzetten in positieve daadkracht?

plan dan een trauma healing ceremonie. Kies voor jouw traject a way of life

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.