Energetische Therapie

Energetische therapie betekend  voor ludzarda het overbrengen van kosmische of universele energie, gericht op het versterken van het innerlijk licht, opruimen van blokkades en het activeren van het zelfherstellend vermogen van de mens.

Waar komt die energie vandaan? Voor de één is het afkomstig uit de kosmos, de ander ervaart het als Goddelijke energie en een derde noemt weer een andere bron. Het maakt niet uit welke naam eraan gegeven wordt, belangrijk is wat ermee gedaan wordt.

Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is.

De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam stroomt, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan daardoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak kan veroorzaken.

De energetische therapie kan ook aanvullend, dus naast reguliere en andere alternatieve therapieën worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze.

Praktijk Centola biedt de volgende vormen van energetische therapie aan:

Ceremonie en sjamanistisch werk

Healing  is anders dan genezen. Healing ontvangen bij ludzarda is rust brengen in dat wat gebeurd is, de weg vrijmaken zodat je vrij bent om volledig te ervaren wat in het vooruitzicht ligt.

Op aanvraag verzorgt ludzarda  voor jou een persoonlijke ceremonie.centola-sweatlodge ceremony

Ze  luistert naar de energie en  handelt zoals in dat moment aan haar wordt ingegeven om de healing te faciliteren/verzorgen.

Ludzarda heeft getraind met verschillende healers en Sjamanen.  Maar de grootste leermeester is haar goddelijke leiding.

Ze heeft gaandeweg haar eigen werkwijze in samenwerking met spirit wereld mogen ontwikkelen.

De foto is van een verjaardag dankbaarheid ceremonie, gekoppeld aan een zweethut ceremonie.

 

 

 

Trauma Healing

Wat is de beste manier om een trauma te verwerken?

Moet je een trauma verwerken of juist verdringen? Als je precies weet wat er is gebeurd kan je er beter mee om gaan, is wel de gedachte. Echter, de laatste 15 jaar ervaart men ook dat praten juist een tegengestelde werking kan hebben. Juist door erover te praten herbeleef je en kan de ervaring versterkt in het geheugen worden opgeslagen. Wat het beste is, daar is de wetenschap nog niet over uit. Wel weten we dat verwerking iets persoonlijks is.

Praktijk Centola hanteert een perfecte combinatie van beide overtuigingen voor trauma healing. De filosofie van ludzarda  is dat alles bestaat in de energie, dat je niet per definitie moet herbeleven, maar wel de ruimte aan de ervaring mag geven. Verwerken en transformeren. Alles wat je ervaart in je leven is namelijk levenskracht, het is je perceptie die het licht of zwaar maakt.

As above so beyond
De keerzijde van de medaille
Het mes snijdt aan twee kanten
Wie weet kun je nog wel meer spreekwoorden bedenken die deze wijsheid omarmt

Mijn lijfspreuk is altijd: ‘Het is maar net hoe je ergens naar kijkt’, vaak tot grote ergernis van mijn omgeving. Om iets te veranderen zal je de wijze waarop je denkt moeten wijzigen, een bekende uitspraak van dr Albert Einstein die net zo goed van mij had kunnen zijn!

Trauma Healing bij Praktijk Centola helpt je te helen op alle niveaus, zowel cognitief, emotioneel als energetisch.

Door je trauma's te helen en te transformeren open je het pad van licht , je bevrijd je ziel van bagage waardoor je verder kan groeien en de levenslessen kan gaan inzetten om jouw innerlijk licht in de wereld te verspreiden. Meer en meer te stralen en je energie frequentie verhogend voor je eigen bewuste geluk en die van je omgeving.

 

Ludzarda Everts combineert op geheel unieke wijze de beste methodieken uit de hypnotherapie, de regressietherapie en Shamanic Healing en geeft de ruimte aan de ervaring, zodat de negatieve lading kan worden omgezet in positieve levenskracht.

Wil jij je levenservaringen ook omzetten in positieve daadkracht?

plan dan een trauma healing ceremonie. Kies voor jouw traject a way of life

Ascentie proses liefdevol ondersteunen met voetreflex
Voetreflex therapie voordeelkaart,

10 reflexzone behandelingen om je ascentie proces liefdevol te ondersteunen.

Liefdevol je proces aangaan, op een dusdanige manier dat je lichaam gelijk met je spirituele ascentie  groeit en de hoge energie frequenties meteen kan absorberen, zodat je niet met allerlei lichamelijke beperkingen ten gevolge van je frequentie verhoging komt te zitten.

Het aangaan van de 10 reeks is in verhouding goedkoper dan losse behandelingen plannen. De voordeelkaart is om het mogelijk te maken deze spirituele reis met jezelf bewust op zachte helende manier te openen.

Waarom in 10 behandelingen?

 

In eerste instantie zijn de behandelingen gericht op het hier en nu.

Als de balans in het nu hersteld is, ga je verder in het astrale lichaam werken.

De combinatie van en astraal en fysiek maakt een impact die bij ieder verschillend is.

Waar de ene het als een ontspanning ervaart , merkt de ander hoe alles in beweging is  en hoe het lijf reageert op het openen en sluiten van poorten.

Organen en emotie

Wanneer je de emoties die zich in je leven aandienen gaat exploreren op de multidementionale lagen van je zelf, werk je aan het grondig opschonen van blokkades.

Door te kijken naar je emoties je symptomen en pijnklachten, krijg je een indruk van de frequenties waar de sleutel voor jouw bewaard ligt.

Nieren           –    Angst, verdriet, giftige emoties
Maag             –    Verwerking tussen gevoel en ratio, boven en beneden
Lever             –    Ergens mee zitten, Iets op je lever hebben
Gal                 –    Woede, bitter, ontvangen van liefde. zwartgallig
Milt                –    Levenslust, afhankelijkheid, zelfvertrouwen, piekeren
Longen          –    Ruimte voor jezelf, aanvaarding, lucht krijgen,zuivering
Dikke darm  –    Zelfaanvaarding, loslaten, negatief denken, emotie
Dunne darm –    Verwerking, ego, wijsheid, jezelf zijn, emotie
Hart               –    Bewustzijn, liefde, vrede, verlangen, haat, zelfbeeld

blaas              –    Positiviteit, loslaten, angst, rusteloos

Langzaam in beweging komen , en dat stap voor stap met zachtheid en overgave omarmen.

De 10 behandelingen worden in 3 fasen verdeeld.

Fase 1

4 behandelingen  1 x per week

Fase 2

3 behandelingen 1x per 3 weken

Fase 3

3 behandelingen inplannen naar eigen behoefte

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.