Energetische Therapie

Energetische therapie is het overbrengen van kosmische of universele energie, gericht op het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfherstellend vermogen van de mens.

Waar komt die energie vandaan? Voor de één is het afkomstig uit de kosmos, de ander ervaart het als Goddelijke energie en een derde noemt weer een andere bron. Het maakt niet uit welke naam eraan gegeven wordt, belangrijk is wat ermee gedaan wordt.

Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies daar te leggen waar de meeste energie nodig is.

De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam stroomt, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan daardoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak kan veroorzaken.

De energetische therapie kan ook aanvullend, dus naast reguliere en andere alternatieve therapieën worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze.

Praktijk Centola biedt de volgende vormen van energetische therapie aan:

Shamanic Work

Shamanistische helingen verzorgt ludzarda door middel van persoonlijke ceremonie. Door te luisteren naar de energie en te handelen zoals in dat moment aan haar wordt aangedragen, zal ludzarda een healing verzorgen.

Healing zoals ludzarda die mag aanbieden, is anders dan genezen. Healing ontvangen bij ludzarda is rust brengen in dat wat gebeurd is, de weg vrijmaken zodat je vrij bent om volledig te ervaren wat in het vooruitzicht ligt.

Tijdens de Mindful-leSs en shamanisme lessen op maandag ochtend, komen we samen en versterken en stimuleren we elkaar tot persoonlijke groei met behulp van de universele wetten der natuur. Samenkomen in de cirkel en laten zijn wat er is, het ontastbare zichtbaar maken in jouw eigen ontwikkeling, om in synchronie met de wetten van de natuur samen te groeien in ons potentieel (your medicine) om onze talenten zoals die aan ons zijn gegeven te mogen versterken en benutten.

Ludzarda verzorgt ook Shamanistische workshop's:
Vision quest dans opstelling:
voor meer informatie vind u hier

Prana Healing

Prana Healing is een beproefde wetenschappelijk opgebouwde methode door Master Choa Koi Sui. Deze methode is beproefd voor zijn geweldige resultaten en de enorme weldaad die het voor de ontvangers en uitvoerders teweegbrengt. Het combineert het beste van healingtechnieken en bundelt deze krachten voor een maximaal resultaat.

Donderdag is mijn vaste dag voor de Twin Harts Meditatie en healingen op afstand. Je kan een healing aanvragen voor jezelf of voor iemand anders, door eenvoudigweg jouw naam en woonplaats van jezelf of de ander door te geven. Na een maand wordt je naam van de healinglijst afgehaald. Wil je daarna nog healing ontvangen, dan kan je opnieuw een aanvraag invullen.

Wil je een persoonlijke behandeling, dan is het raadzaam om een afspraak in te plannen. Prana healing heeft een zeer gedetailleerd beproefd protocol systeem voor de behandeling van zeer uiteenlopende aandoeningen. Tijdens zo’n persoonlijke behandeling bespreken we tevens wat je nog meer kan doen om je healingproces positief te beïnvloeden.

Door je energieveld te scannen zal ik een op jou persoonlijk afgestemde behandeling toepassen. Prana healing werkt door goddelijke energie. Het is de hogere macht van moeder natuur en het universum die alle heling tot stand brengt, ik mag het instrument zijn waarmee de energie zijn werk doet. Meer informatie

Trauma Healing

Wat is de beste manier om een trauma te verwerken?

Moet je een trauma verwerken of juist verdringen? Als je precies weet wat er is gebeurd kan je er beter mee om gaan, is wel de gedachte. Echter, de laatste 15 jaar ervaart men ook dat praten juist een tegengestelde werking kan hebben. Juist door erover te praten herbeleef je en kan de ervaring versterkt in het geheugen worden opgeslagen. Wat het beste is, daar is de wetenschap nog niet over uit. Wel weten we dat verwerking iets persoonlijks is.

Praktijk Centola hanteert een perfecte combinatie van beide overtuigingen voor trauma healing. Mijn filosofie is dat alles bestaat in de energie, dat je niet per definitie moet herbeleven, maar wel de ruimte aan de ervaring mag geven. Verwerken en transformeren. Alles wat je ervaart in je leven is namelijk levenskracht, het is je perceptie die het licht of zwaar maakt.

As above so beyond
De keerzijde van de medaille
Het mes snijdt aan twee kanten
Wie weet kun je nog wel meer spreekwoorden bedenken die deze wijsheid omarmt

Mijn lijfspreuk is altijd: ‘Het is maar net hoe je ergens naar kijkt’, vaak tot grote ergernis van mijn omgeving. ‘Jij ziet ook altijd de positieve kant’. Dat is wat ik vaak te horen krijg. Om iets te veranderen zal je de wijze waarop je denkt moeten wijzigen, een bekende uitspraak van dr Albert Einstein die net zo goed van mij had kunnen zijn!

Trauma Healing bij Praktijk Centola helpt je te helen op alle niveaus, zowel cognitief, emotioneel als energetisch. Ludzarda Everts combineert op geheel unieke wijze de beste methodieken uit de hypnotherapie, de regressietherapie en Shamanic Healing en geeft de ruimte aan de ervaring, zodat de negatieve lading kan worden verwijderd.

Wil jij je levenservaringen ook omzetten in positieve daadkracht? Het volgende transformatieweekend vindt 28 oktober t/m 30 oktober 2016 plaats.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.