Hypnotherapie  Virtuele band methode Regressietherapie

Hypnotherapie is de bron in de virtuele band methode,  hypnotherapie werkt met een hypnotische trance. In deze trance toestand communiceer je met het  onderbewuste om diepgaande transformaties in beweging te brengen.

Regressie therapie in combinatie met  hypnotherapie  ondersteunt je om  ervaringen en gebeurtenissen  om te zetten in effectieve kracht. In elk leven gebeuren er verschillende zaken die je positief of negatief beïnvloeden.

Wat  Ludzarda  regelmatig ervaart bij de cliënten tijdens regressie sessies, is dat onverwerkte ervaringen een emotie veroorzaakten die de cliënt in een bepaalde situatie totaal niet had verwacht.  De cliënt is verrast door de informatie die vanuit het onbewuste tevoorschijn komt  maar vooral wanneer ze beseffen welke  impact deze emoties hebben op het dagelijkse functioneren.

Onverwerkte ervaringen beïnvloeden je onbewust , juist wanneer jij er totaal niet op bedacht bent komen deze invloeden vaak tevoorschijn en veroorzaken bijvoorbeeld een gevoel van boosheid die in die situatie eigenlijk ongepast is.

Waarom zou je kiezen voor hypnotherapie en regressie?


Jij wil je hart volgen en bevrijd zijn van angst en boosheden.


Jij bent prachtig en uniek en wil vol in je kracht staan.


Jij wil vooral in een stijgende lijn vooruit gaan.


Jij wil af van die belemmeringen  en bent bereid om in jezelf te investeren.

Hypnotherapie en regressietherapie zijn ondersteund in je proces om  die onbewuste energieën te transformeren naar innerlijke kracht, zelfvertrouwen en liefdevolle aandacht voor jezelf.

Tijdens een intakesessie hebben we een gesprek, bepalen we samen de doelstelling en de kosten en de duur van je behandeling.

Een intake kost 25 euro,  maar is gratis als je besluit om het traject zoals we dat besproken hebben aan te gaan. Het bedrag wordt verrekend met je eerste sessie.

Meestal ben je met 3 tot 5 sessies al aardig op weg. Afhankelijk van je problematiek zal je een afzonderlijke sessie hebben of een traject van niet meer dan 5 sessies per doelstelling . Tijdens een tussentijdse evaluatie kijken we hoe ver je bent in jouw proces en of de geplande afspraken nog wel noodzakelijk zijn.

De hypnotherapie sessies worden door mijn cliënten als zeer fijn,verhelderend, ontspannend en heel bijzonder ervaren. De werking van de sessies heeft op vele vlakken een langdurig effect op je gestel. Na één sessie voel je je al beter, ben je meer ontspannen en heb je meer zelfvertrouwen en kracht!

 U kan hier een intake gesprek plannen

Virtuele band  hypnose Sessies

Gecertificeerd hypnotiseurDe 1 sessie virtuele band hypnose sessie is vooral handig om je eigen kracht te versterken, als je zelf al goed op weg bent met een bepaald onderwerp maar je komt net niet voorbij  een barrière  of je bereikt niet de gewenste resultaten.

Tijdens het veranderen van  patroon  bijvoorbeeld stoppen met roken is de  1 sessie hypnose inzetbaar om bijvoorbeeld de connectie tussen roken en koffie te doorbreken.

1 Sessie hypnose om je brein te stimuleren om afstand te nemen van patronen, de virtuele band te doorbreken.

Binnen het kader van 1 sessie bespreken we wat je graag wil bereiken, we bekijken de achterliggende oorzaken, maar ook de haalbaarheid van je wens.  Wat je eigen verantwoordelijkheid is, en hoe jij het beste resultaat op de lange termijn uit de sessie kan halen. Je ontvangt een persoonlijk programma specifiek afgestemd op jouw behaalde resultaat.

1 sessie per onderwerp. 1 vast bedrag

Je kan via deze link je afspraak plannen

 

-Als je ook op de lange termijn je patronen wil veranderen en je vitaliteit verhogen.

Plan dan een vrijblijvende informatie afspraak en ontdek of De virtuele band ook voor jou  de geschikte methode is.  contact