Hypnotherapie  Virtuele band methode Regressietherapie

Hypnotherapie, werkt met een hypnotische trance. In deze trance toestand communiceer je met het  onderbewuste om diepgaande transformaties in beweging te brengen. Onverwerkte ervaringen hebben de neiging je onbewust te beïnvloeden , juist wanneer jij er totaal niet op bedacht bent komen deze invloeden vaak tevoorschijn en veroorzaken bijvoorbeeld een gevoel van boosheid die in die situatie eigenlijk ongepast is.

Regressie therapie in combinatie met  hypnotherapie  ondersteunt je om  ervaringen en gebeurtenissen  om te zetten in effectieve kracht. In elk leven gebeuren er verschillende zaken die je positief of negatief beïnvloeden.

Wat  cliënten  regelmatig ervaren tijdens regressie sessies, is dat  ze verrast worden door de informatie die vanuit het onbewuste tevoorschijn komt.  Het blijft een bijzonder magisch moment  wanneer  het besef van de impact van deze bewustwordingen indaalt.

Waarom zou je kiezen voor hypnotherapie en regressie?


Jij wil je hart volgen en bevrijd zijn van angst en boosheden.


Jij bent prachtig en uniek en wil vol in je kracht staan.


Jij staat op een kruispunt in je leven en wil ruimte maken om de juiste beslissing  te maken, zodat je in een stijgende lijn vooruit kan gaan.


Jij wil af van je belemmeringen  en bent bereid om in jezelf te investeren.

Hypnotherapie en regressietherapie zijn ondersteunend in je proces om  die onbewuste energieën te transformeren naar innerlijke kracht, zelfvertrouwen en liefdevolle aandacht voor jezelf.

Tijdens een intakesessie hebben we een gesprek, bepalen we samen de doelstelling en de kosten en de duur van je behandeling.

Een intake kost 25 euro,  maar is gratis als je besluit om het traject zoals we dat besproken hebben aan te gaan. Het bedrag wordt verrekend met je eerste sessie.

Meestal ben je met 3 tot 5 sessies al aardig op weg. Afhankelijk van je problematiek zal je een afzonderlijke sessie hebben of een traject van niet meer dan 5 keer per doelstelling . Tijdens een tussentijdse evaluatie kijken we hoe ver je bent in jouw proces en of de geplande afspraken nog wel noodzakelijk zijn.

De hypnotherapie sessies worden door mijn cliënten als zeer fijn, verhelderend, ontspannend en heel bijzonder ervaren. De werking van de sessies heeft op vele vlakken een langdurig effect op je gestel. Na één sessie voel je je al beter, ben je meer ontspannen en heb je meer zelfvertrouwen en kracht!

 U kan hier een intake gesprek plannen

Virtuele band hypnose Sessies

Gecertificeerd hypnotiseurDe virtuele band hypnose bestaat uit  1sessie en is vooral handig om je eigen kracht te versterken.

Wanneer  je zelf al goed op weg bent met een bepaald onderwerp maar je komt net niet voorbij  een barrière  of je bereikt niet de gewenste resultaten.

Je zou kunnen denken aan  het veranderen van  patronen,  bijvoorbeeld stoppen met roken, dan is de virtuele band  hypnose inzetbaar om bijvoorbeeld de connectie tussen roken en koffie te doorbreken.

1 Sessie om je brein te stimuleren om afstand te nemen van patronen, de virtuele band te doorbreken.

Binnen het kader van de sessie bespreken we wat je graag wil bereiken, we bekijken de achterliggende oorzaken, maar ook de haalbaarheid van je wens.  Wat je eigen verantwoordelijkheid is, en hoe jij het beste resultaat op de lange termijn uit de sessie kan halen. Je ontvangt een persoonlijk programma specifiek afgestemd op jouw behaalde resultaat.

1 sessie per onderwerp. 1 vast bedrag

Je kan via deze link je afspraak plannen

 

-Als je ook op de lange termijn je patronen wil veranderen en je vitaliteit verhogen. Plan dan een  intake afspraak en ontdek hoe hypnotherapie en regressie ook voor jou  ondersteunend  kan zijn bij het bereiken van je doel.  contact