Mindfulness- leS

Mindfulness betekent letterlijk vertaald stressvermindering door middel van het trainen van aandacht. Tijdens een training train je de geest en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het nu, in tegenstelling tot steeds meegesleept te worden door gedachten over het verleden of te piekeren over de toekomst.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Praktijk Centola biedt de volgende  aan op het gebied van Mindfuness -leS :

Mindfull-life Workshops

Workshops in 2021/2022

De lokatie  waar de workshops gehouden worden is meestal bij praktijk Centola in enschede ,soms zal het ook  een andere locatie zijn dit wordt dan vermeld  bij de informatie die je krijgt na je aanmelding.

26 september 2021

Start van de Mindful-life  ~walk your talk intensive .

Starten om 14:00 en duurt tot uiterlijk 18:00  de volgende  data's  van de mindful-life intensive zijn 17-oktober en 21 november. Voor al deze workshops zijn de deelname kosten €35,00*

Lokatie :Landgoed algoed 

Aanmelden 

 

23 januari  2022 15:00

we starten dit jaar met een  mindful-life intensive ~ Weven van je levensweb.

De andere data's van deze intensive kunnen we in afstemming met de groep nog wijzigen de intentie is  20-2-2022 en 27-3-2022.

Waar gaat deze intensive over, het is een intensive  waarin we onze spirituele verantwoording samen delen en in de rol mogen groeien hoe we het levensweb op hoger plan kunnen weven en zo een lichtpad voor de volgende generatie uitzenden.

Tijdens deze mindful-life intensive dagen  gaan we samen de droomtijd in en planten we de zaadjes voor  lichtpuntjes in de toekomst van de volgende generatie.

Deelname voor deze intensive is €35,-

aanmelden

 


3 april  2022

Mindful-life retraite dag, een dag om heel dicht bij jezelf te zijn, om je te koesteren met zachte aanraking.  Een moment voor jezelf waarin je liefdevol klank en beweging mag geven aan alles wat je in het moment kan waarnemen.

Enkele ingredienten van deze dag zijn:

De meditatie "Melodie van je  hart ( Budha Shiva mediatie )"

Dansen  vanuit het ritme van je hart.

Hand/voet massage

Deze retraite dag start 10:00  eind  17:00 bijdrage 65,00 incl lunch

lokatie :

 

Meer informatie volgt binnenkort.


 

5 juni  2022 15:00 tot 18:00  

Manifesteren vanuit je hoogste ziels frequentie

Tijdens deze workshop is onze aandacht gericht op de hartfrequentie waarbij je jezelf opnieuw gaat  uitlijnen en verbinding  maken met je hoogste ziels frequentie van dit moment.

We gaan tijdens deze dag je hartwensen extra levensenergie  inblazen.

Sta je aan de vooravond van een nieuwe fase? Heb je een project waar je mee wil beginnen? Voel je dat je aan de vooravond van verandering bent aangekomen maar weet je nog niet welke richting je op zal gaan?

Deze mindful-life workshop  ondersteunt je om het nieuwe wat zich aandient  in je leven te vitaliseren.

aanmelden


3 juli 2022 15:00 Licht cirkel -  .

De licht cirkel is een uitnodiging om samen te zijn en vanuit de bron verbinding contact maken met het net van licht. Samen  zullen we ons in die energie  nestelen en ruimte geven aan dat wat zich wil tonen. Vanuit het net van licht ontvangen wat op dat moment beschikbaar is voor onze heling.

Deur is open om 14:30
we starten om 15:00

Graag vooraf aanmelden


4 september 2022  15:00 tot 18:00

Mindful-life meditatie dag,

Deze dag is bedoeld om met vriendelijke aandacht bij jezelf te zijn je te ontdoen  van de indrukken van de afgelopen periode. Het is een versterking van je innerlijk licht ter voorbereiding op de donkere dagen in het vooruitzicht.

deelname €35,00

aanmelden


21 november 2022 19:00 tot 22:00

Mindfull-life klank meditatie

Klank meditatie .

We nemen afscheid van het afgelopen jaar  laten los wat niet dienstbaar is en verwelkomen een  nieuwe cyclus die gaat beginnen. Door bewust ruimte voor je eigen innerlijke licht te maken, worden de  donkere dagen van het jaar  een beetje lichter.

 

Vanuit dit thema , verbinden we ons in het gouden netwerk van licht door lichaam en geest tot rust te brengen en onder te dompelen in een klankbad .

Deze klanken gaan resoneren met de verbinding die je hebt in het kader van het thema waar je mee wil werken.
Tijdens de meditatie wordt je compleet gehuld in klank met de combinatie van drum en klankschalen aangevuld met verrassende instrumenten.

Graag vooraf aanmelden


2 januari 2023 15:00

New Year Blessing Ceremonie

Het nieuwe jaar in ceremonie begroeten , het innerlijk vuur eren en het water zegenen

Deze middag is gevuld met in de zachtheid van jezelf verbinding maken en te vibreren in de hoogste verbinding met je ziel.

bijdrage vrije gift

aanmelden


Kom jij ook jezelf verwennen  met de workshops bij Praktijk Centola?

 

Mindfulness-les inspiratiekaarten