Mindfulness- leS

Mindfulness betekent letterlijk vertaald stressvermindering door middel van het trainen van aandacht. Tijdens een training train je de geest en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het nu, in tegenstelling tot steeds meegesleept te worden door gedachten over het verleden of te piekeren over de toekomst.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Praktijk Centola biedt de volgende  aan op het gebied van Mindfuness -leS :

Mindfull-life Workshops

Workshops in 2020

Lokatie  waar de workshops gehouden worden is bij praktijk Centola in enschede ,soms ook  een ander locatie  dit adres  wordt dan vermeld  bij je aanmelding. Vanaf januari 2020 worden de workshops op de eerste zondag van een kwartaal gepland  starten om 15:00 en duren tot 18:00  zo kan je vooraf al ruimte vrij maken in je agenda en hoef je geen enkele workshop te missen. Voor al deze workshops zijn de deelname kosten €20,00*

Als je een  kortingscode hebt kan je die ook  bij  deze workshop's  gebruiken

2 februari  2020 15:00

Levensweb  bewustwording cirkel.

Een cirkel waarin we als (groot)ouders onze spirituele verantwoording samen delen en in de rol mogen groeien hoe we het levensweb op hoger plan kunnen weven en zo een pad voor de volgende generatie te leggen .

Tijdens deze dag gaan we samen de keus maken  hoe vaak  en hoe lang we per jaar met elkaar in deze cirkel bij elkaar komen. Zelf denk ik  aan 3 x per jaar..

aanmelden

 


4 april  2020

Melodie van je  hart ( Budha Shiva mediatie )

Deze workshop verzorgd ludzarda  in co creatie met Marieke van Tai chi dans tijdens een ontspanning dag bij landgoed algoed.

Deze dag  wordt door ludzarda georganiseerd  met collega's die allen op eigen unieke wijze binnen het veld werkzaam zijn.

De retraite dag start 10:00  eind  22:00

lokatie : Landgoed Algoed

 

Meer informatie volgt binnenkort.


 

5 April  2020 15:00 tot 18:00  

focus feel and flow  manifesteren vanuit je hoogste ziels frequentie

Focus Feel and Flow, dit is de workshop waarbij je je hartfrequentie en je brein leert uitlijnen en vanuit je hoogste zielverbinding je hartwensen levensenergie gaat inblazen. sta je aan de vooravond van een nieuwe fase? Heb je een project waar je mee wil beginnen? De workshop focus feel en flow  ondersteunt je om je project te vitaliseren

aanmelden


14 juni 15:00 Licht cirkel - Thema energetische familie lijn .

Vanuit je bron verbinding contact maken met het net van licht en in die energie de weg openen en ruimte geven aan dat wat zich wil tonen. Ontvangen wat op dat moment beschikbaar is door heling en bewustwording te brengen in het veld, doorvoelen en
loslaten van ballast.

Deur is open om 14:30
we starten om 15:00
Als je dan niet aanwezig bent kan je na de pauze(16:15 ) in stilte aansluiten voor het tweede gedeelte.

Graag vooraf aanmelden


4 oktober 2020  15:00 

Mindfull-life meditatie dag

Mindfull-life meditatie dag ,

deze workshop is bedoeld om met vriendelijke aandacht bij jezelf te zijn je te ontdoen  van de indrukken van de afgelopen periode. Het is een versterking van je innerlijk licht ter voorbereiding op de drukke dagen in het vooruitzicht.

aanmelden


21 december 19:30 tot 22:00

Mindfull-life klank meditatie

Midwinter viering Klank meditatie .

We vieren de kortste dag van het jaar en verwelkomen de zon als ze aan haar nieuwe cyclus gaat beginnen, en  nodigen het licht in ons uit om opnieuw geboren te worden.

Midwinter

We vieren de kortste dag van het jaar en verwelkomen de zon als ze aan haar nieuwe cyclus gaat beginnen, hierbij nodigen we het licht in ons uit om opnieuw geboren te worden.

Vanuit een thema , verbinden we ons in het gouden netwerk van licht door lichaam en geest tot rust te brengen en onder te dompelen in een klankbad .

Deze klanken gaan resoneren met de verbinding die je hebt in het kader van het thema waar je mee wil werken.
Tijdens de meditatie wordt je compleet gehuld in klank met de combinatie van drum en klankschalen aangevuld met verrassende instrumenten.

Graag vooraf aanmelden


3 januari 2021 15:00

A walk of life ~je levens loop voor 2021

Tijdens de workshop doorlopen we  de energie van het jaar en ontvangen we inzichten die  een vooruitblik gunnen in de energie waarmee we het komende jaar mogen werken.

Deze middag is gevuld met in de zachtheid van jezelf verbinding maken en te vibreren in de hoogste verbinding met je ziel.

Het pad te bevoelen waar je nu in dit jaar over mag wandelen.

aanmelden


Kom jij ook jezelf verwennen  met de workshops bij Praktijk Centola?

 

Mindfulness-les inspiratiekaarten