Mindfulness

Mindfulness betekent letterlijk vertaald stressvermindering door middel van het trainen van aandacht. Tijdens een training train je de geest en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het nu, in tegenstelling tot steeds meegesleept te worden door gedachten over het verleden of te piekeren over de toekomst.

Praktijk Centola biedt de volgende trajecten aan op het gebied van Mindful-leSs en coaching:

Mindful-leSs cursus

Wil jij je bevrijd voelen van de mening van anderen? In de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet? Een volle agenda doorwerken en nog extra energie overhouden voor leuke uitstapjes? Met een tevreden gevoel opstaan en dit gevoel behouden terwijl je veel te verwerken hebt? Flexibel omgaan met gewijzigde plannen en spontane gebeurtenissen? Ontspannen de dag doorkomen ongeacht wat er gebeurt?

Dan is de relax met Mindful-leSs cursus wellicht iets voor jou!

Mindful-leSs cursus ook de oplossing voor jou?

Tijdens deze cursus leer je wat jou ervan weerhoudt om met volle aandacht in het moment aanwezig te zijn. U mag ontdekken welke patronen u telkens weer in bepaalde situaties brengen en hoe u daar op een vriendelijke, liefdevolle manier mee kan omgaan.

Waarom verspreid over een jaar?

Zodat je in alle rust ook echt je leven kan transformeren. Je krijgt alle ruimte om te spelen met wat er gebeurd in je leven en leert direct je mindfulness toe te passen. de cursus is exclusief vakanties en feestdagen en deel 1 en deel 2 duren gezamenlijk 8 maanden.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor iedereen die de wens heeft om energiek in het leven te staan, te genieten van alles wat het leven biedt en te ontspannen als het even wat moeilijker is.

Hoeveel tijd investeer je in het traject?

​12 weken  cursus  een keer per week een avond of ochtend , waarna je een periode de tijd hebt om een alles een plekje te geven. Daarna volgt er weer een periode van 12 weken waar je voor kan kiezen om je meer te verdieping in het proces.

Wil je ook een relaxed leven leiden? Meld je dan aan voor de relax Mindful-leSs cursus!

Ga voor meer informatie naar deel 1.

Mindful-leSs Coaching

De voordelen van MindfuleSs Coaching

Ga jij elke dag naar je werk en heb je moeite om met passie en vreugde de dag door te komen? Herken je het gevoel dat je bij niemand aansluiting vindt voor je ideeën en overtuigingen? Heb jij je leven goed op orde, maar blijf je een onbestemd, ongelukkig gevoel houden dat er iets mist? Mindful-leSs is een combinatie van verschillende transformatietechnieken die je leert om in het hier en nu te leven.

Nadat je een afspraak hebt gemaakt bespreken we jouw problematiek en kijken we samen naar welke verlichtende techniek op dat moment het meest geschikt is voor jou, zodat de spanning zich kan ontladen en zo nodig transformeren. Zo kan je met een opgeruimd en verlicht gevoel verder.

Losse Sessies

Een sessie duurt gemiddeld 45 minuten. De kern van de sessies ligt in het ontkoppelen van gevoel en gedachte, om zo te leren ontspannen en grip te krijgen op alles wat jou omringt: verdriet, stress, traumatische ervaringen, onvrede, twijfels, verslavingen, schuldgevoel, allemaal factoren die zich als blokkades vastzetten in je lichaam. Die blokkades zijn een signaal van je psyche.

Trajecten pad van 4 of pad van 8

Wil je je leven op een breder vlak vormgeven? Dan kunnen we ook een traject afspreken. Op basis van behoefte wordt er samen met jou een schema van sessies opgezet waarin jouw traject zich zal voltrekken. Je kan kiezen uit het pad van 4, meer gericht op de basis en veiligheid en op het innerlijk kind, heling, de familielijnen en jouw emotionele pad.

Pad 8 helpt je te verbinden met jouw zielsbestemming en de blokkades op dat pad liefdevol te transformeren. Hier werken we vooral aan het verbinden en helen van alles wat te maken heeft met je hogere zelf en je spirituele ontwikkeling en jouw persoonlijke kracht te versterken.

Welk pad voor jou het beste is hangt vooral af van jouw einddoel en bespreken we tijdens een introductiegesprek.

Meer informatie

Mindful-leSs Workshop

Mindful-leSs zelfbehandeling module

Een training in drie weken om te leren jezelf te behandelen en je dagelijkse emoties te transformeren.

 Lees meer Document

Mindful-leSs inspiratiekaarten

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.