Mindfulness- leS

Mindfulness betekent letterlijk vertaald stressvermindering door middel van het trainen van aandacht. Tijdens een training train je de geest en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het nu, in tegenstelling tot steeds meegesleept te worden door gedachten over het verleden of te piekeren over de toekomst.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Praktijk Centola biedt de volgende  aan op het gebied van Mindfuness -leS :

Mindfulness cursus

Wil jij je bevrijd voelen van de mening van anderen? In de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet? Een volle agenda doorwerken en nog extra energie overhouden voor leuke uitstapjes? Met een tevreden gevoel opstaan en dit gevoel behouden terwijl je veel te verwerken hebt? Flexibel omgaan met gewijzigde plannen en spontane gebeurtenissen? Ontspannen de dag doorkomen ongeacht wat er gebeurt?

Dan is de relax met Mindfulness cursus  iets voor jou!

Mindfulness- basis

Tijdens deze cursus leer je wat jou ervan weerhoudt om met volle aandacht in het moment aanwezig te zijn.

U mag ontdekken welke patronen u telkens weer in bepaalde situaties brengen en hoe u daar op een vriendelijke, liefdevolle manier mee kan omgaan.

Na de basis een verdieping

De mindfullness verdieping  cursus leert je hoe je  vanuit de mindfulness als basis je spiritualiteit in je  dagelijkse leven kan weven. Het leert je om op multidimensionale lagen jezelf te helen en behandelen.

Waarom in 2 delen?

Zodat je in alle rust ook echt je leven kan transformeren. Je krijgt alle ruimte om te spelen met wat er gebeurd in je leven en leert direct je mindfulness toe te passen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor iedereen die de wens heeft om energiek in het leven te staan, volop van zijn potentieel gebruik te maken en te genieten van alles wat het leven biedt.

Hoeveel tijd investeer je in het traject?

8 weken  cursus ,een keer per week op donderdag avond , waarna je een periode de tijd hebt om  alles een plekje te geven. Daarna volgt er weer een periode van 8 weken waar je voor kan kiezen om je meer te verdieping in het proces.

16 mei  2019  start weer een nieuwe basis periode van 8 weken.

Liever individueel? dat kan natuurlijk ook , je kies dan voor een traject.

 

Mindfullness Workshops

Mindfull Workshops

21 maart 19:30 tot 20:30  Mindfull-leSs klank meditatie ~ meer info.....

16 mei   19.30 tot 20:30    Gratis proefles voor een  8 weeks basis cursus.

14 juli    15:00 tot 17:30    Je hart en brein op 1 lijn   * click hier voor info....

 

Kom je ook kennis maken met mindfull-leSs?

 

Mindfulness-les inspiratiekaarten