Mindfulness- les

Mindfulness betekent letterlijk vertaald stressvermindering door middel van het trainen van aandacht. Tijdens een training train je de geest en oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het nu, in tegenstelling tot steeds meegesleept te worden door gedachten over het verleden of te piekeren over de toekomst.

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Praktijk Centola biedt de volgende trajecten aan op het gebied van Mindfuness -les en coaching:

Mindfulness basis cursus

Wil jij je bevrijd voelen van de mening van anderen? In de spiegel kijken en tevreden zijn met wat je ziet? Een volle agenda doorwerken en nog extra energie overhouden voor leuke uitstapjes? Met een tevreden gevoel opstaan en dit gevoel behouden terwijl je veel te verwerken hebt? Flexibel omgaan met gewijzigde plannen en spontane gebeurtenissen? Ontspannen de dag doorkomen ongeacht wat er gebeurt?

Dan is de relax met Mindfulness basis cursus  iets voor jou!

Mindfulness- basis

Tijdens deze cursus leer je wat jou ervan weerhoudt om met volle aandacht in het moment aanwezig te zijn. U mag ontdekken welke patronen u telkens weer in bepaalde situaties brengen en hoe u daar op een vriendelijke, liefdevolle manier mee kan omgaan.  De cursus leert je hoe je  vanuit de mindfulness als basis je spiritualiteit in je  dagelijkse leven kan weven. Het leert je om op multidimensionale lagen jezelf te helen en behandelen.

Basis en verdieping

Zodat je in alle rust ook echt je leven kan transformeren. Je krijgt alle ruimte om te spelen met wat er gebeurd in je leven en leert direct je mindfulness toe te passen. De cursus is exclusief vakanties en feestdagen en deel 1 en deel 2 duren gezamenlijk 8 maanden.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor iedereen die de wens heeft om energiek in het leven te staan, volop van zijn potentieel gebruik te maken en te genieten van alles wat het leven biedt.

Hoeveel tijd investeer je in het traject?

​12 weken  cursus  een keer per week een avond of ochtend , waarna je een periode de tijd hebt om  alles een plekje te geven. Daarna volgt er weer een periode van 12 weken waar je voor kan kiezen om je meer te verdieping in het proces.

Wil je ook een liefdevol en ontspannen leven leiden? Meld je dan aan voor de Mindfullness cursus! 16 mei  2019  start weer een nieuwe basis periode van 12 weken.

liever individueel? dat kan natuurlijk ook , we maken samen de cursus op maat, helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie.

 

Mindfull Coaching

De voordelen van Mindfull  Coaching

Mindfull coaching  is een combinatie van verschillende transformatietechnieken die je ondersteunen om in het hier en nu te leven.

Nadat je een afspraak hebt gemaakt bespreken we jouw problematiek en kijken we samen naar welke verlichtende techniek op dat moment het meest geschikt is voor jou, zodat de spanning zich kan ontladen en zo nodig transformeren. Zo kan je met een opgeruimd en verlicht gevoel verder.

Losse Sessies

Een sessie duurt gemiddeld 45 minuten. De kern van de sessies ligt in het ontkoppelen van gevoel en gedachte, om zo te leren ontspannen en grip te krijgen op alles wat jou omringt: verdriet, stress, traumatische ervaringen, onvrede, twijfels, verslavingen, schuldgevoel, allemaal factoren die zich als blokkades vastzetten in je lichaam. Die blokkades zijn een signaal van je psyche.

Tijdens de coachingssessies  hanteert ludzarda een holistische benadering, en  werkt ze we met de  multidimensionale lagen van je zelf. Symptomen die  fysiek zichtbaar worden , hebben vaak hun oorsprong in het  energie lichaam.  door zowel fysieke lichaam als de energie lichaam te beschouwen  ontstaat er een totaal beeld en kunnen verbindingen weer hersteld worden.

 

 

Meer informatie

Mindfullness Workshops

Mindfullness Workshops

13 januari   15.00 tot 17.00 heeft als thema "Je hart en brein op 1 lijn"

Tijdens de workshop heb je de mogelijkheid om te ervaren hoe je invloed kan krijgen op je chaotische gedachten.

We gaan onderzoeken hoe je de communicatie tussen je hart en brein kan  versterken.

Na deelname heb  je een praktische methode om uit je dagelijkse routine te stappen en je leven van een andere perspectief te ervaren. De methode helpt om de communicatie tussen je hart en je brein weer te verbinden.

De workshop is op basis van een vrije gift .

De giften worden gebruikt om de kosten te dekken voor de gratis activiteiten vanuit de Feel Good community.

Mindfulness-les inspiratiekaarten