Voetreflex behandeling

voetreflex dat is pas relaxed

Voetreflex als middel naar een gelukkig en harmonieus leven.

Een behandeling voetreflex  bij Praktijk Centola  is een goed middel om te ontspannen, maar ook om je weerstand te verhogen tijdens ziekteperiodes en je lichaam te ondersteunen bij het verwerken van levensprocessen.

Voetreflex behandeling zoals praktijk centola die aanbied is werkelijk voor iedereen toegankelijk.

Er zijn geen contra indicaties omdat de behandeling altijd het gehele lichaam behandeld.

Deze vorm van voetreflex behandeling vertrouwd volledig op het zelf herstellend vermogen van uw lichaam.  Door de reflexpunten kort te stimuleren zal uw lichaam zelf de gewenste reactie genereren.

Als een lichaamsdeel energetisch is geblokkeerd zal het lichaam  dit gedeelte juist activeren. Is een orgaan of meridiaan  overactief dan zal het lichaam juist reageren door  af te remmen. Soms ligt de oorzaak van de hyperactiviteit  juist in een ander geblokkeerd lichaamsdeel waardoor de energie niet verder stromen kan.

De voetreflex behandeling stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam om de balans te herstellen  denk hierbij aan ondersteuning tijdens het afvallen , stoppen met roken, pre / post operatief,   hulp bij herstellen van een burnout , tijdens het overwinnen van kanker.

Wat het ook is waar je  lichaam in uitgedaagd wordt, voetreflex  bij praktijk centola bied ondersteuning en kan het heling proces versnellen en/of verlichten.

De hele maand december  bied ik  een kennismaking  behandeling aan voor maar € 15! gun jij jezelf een rust moment in deze hectische tijd?

 

Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.